Parkolás hírek

Közélet › Parkolás

Felesége mozgáskorlátozott igazolványával parkolt

17.10.13 09:59

Más nevére kiállított mozgáskorlátozott igazolvánnyal parkolt Szigetváron, napokon belül bíróság elé állhat a gépkocsivezető.

Épülő parkolóház, változó rend

17.10.12 09:47

A parkolási gondok csökkentésére jelent megoldást az a beruházás, amelynek keretében 2018 februárjára egy új, kétszintes, 361 férőhelyes parkolóház épül fel a Jósa András Oktatókórház területén.

Leparkolt a boltja elé 30 millió dollárnyi Ferrarit Ralph Lauren

17.10.09 17:50

Három példányt tett közszemlére kollekciójából a divattervező, akiről köztudott, hogy a sportkocsikat is elég jó ízléssel gyűjti.

Fegyver is előkerült az Anna téren, parkolási vita közben

17.10.06 09:20

Nagyon megrémült az a lány, akinek a nagyapjára fegyvert fogott egy agresszív sofőr. A vádlottat jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Ideges üzenet csattant a pesti autós szélvédőjén

17.09.29 10:30

Reméljük ért a “szép” szóból, mert legközelebb tuti másfajta üzenetet fog kapni az autós, aki nem oda parkol, ahová kellene.

Elfogadták a környezetvédelmi programot

17.09.28 16:48

Közgyűlést tartott a nyíregyházi önkormányzat. A képviselők többek között elfogadták a város Környezetvédelmi programját, módosították a parkolási rendeletet, valamint újabb fejlesztési pályázatok beadásáról döntöttek. Ezek TOP-os forrásból, önerő…

Pokorni Zoltán: "Tiszteljük annyira a hegyet, hogy a lábánál parkolunk"

17.09.18 13:16

Átadták a zugligeti Lóvasút 150 évvel ezelőtt létrehozott végállomásának épületét. Pokorni Zoltán 12. kerületi polgármester hangsúlyozta, az egymilliárd forintos beruházás egyik felét az állam, a másikat pedig a Norvég Alap és a kerületi…

A(z) "Parkolás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Guardian Angell (sic) Fishing BoatWhitby MarinaThe Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.The Guardian Angell delivery trip from Parkol Marine Whitby.

Kapcsolódó témák

Közélet

Huszonhét év után először szaúdi repülőgép érkezett az iraki fővárosba

Huszonhét év után először szaúd-arábiai – kereskedelmi – repülőgép érkezett szerdán az iraki fővárosba, Bagdadba – közölte az iraki közlekedési minisztérium szerdán.

Közélet

Mégsincs meg az X-Faktoros Bereznay Dániel kisöccse

A rendőrség még mindig körözi a hároméves kisfiút és édesapját. A férfi üzenetben reagált volt felesége állításaira.

Közélet

Liberálisok: a Jobbik az egész országot az ásotthalmi modell szerint irányítaná

A Magyar Liberális Párt (Liberálisok) elnökhelyettese szerint a Jobbik az egész országot az ásotthalmi modell alapján, alkotmányellenes, valláskorlátozó rendeletekkel irányítaná. Sermer Ádám szerdai budapesti sajtótájékoztatóján…

Politikus

Az ukrán oktatási törvénynek összhangban kell állnia Kijev nemzetközi kötelezettségvállalásaival

Kiemelten fontos az Ukrajnában az államnyelv és a nemzeti kisebbségek nyelveinek védelme közötti egyensúly fenntartása, a nemrég elfogadott törvénynek pedig feltétlenül összhangban kell állnia Ukrajna nemzetközi…

 

Kategória ajánló