Parkolás hírek

Autós › Parkolás

„Fa testápolóval” zárta rövidre a parkolási vitát

Ma 15:35

2021. január 20-án, 18 óra körül, egy lengyeltóti családi ház udvarán két férfi összeszólalkozott. A vita hevében a szomszéd, több alkalommal, baseballütővel fejbe verte haragosát, aki a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.

Lezárás lesz a Hosszúsétatéren csütörtökön és pénteken

Tegnap 08:00

Csütörtökön és pénteken fasorfenntartási munkákat végez a Városgondnokság a Hosszúsétatéren: a Horvát István úttól a Toronysorig lezárás lesz, a szakaszon parkolni sem lehet.

Parkolás közben gázoltak halálra egy gyalogost Mosonmagyaróváron

21.01.17 17:23

Halálra gázolt egy gyalogost autójával egy férfi tolatás közben vasárnap, Mosonmagyaróváron - közölte a rendőrség a honlapján.

Újra megnyílt a kórház parkolója

21.01.15 10:02

Újra lehet január 13-tól parkolni a Vaszary Kolos Kórház területén.

Többen is akadályozták a forgalmat azzal, hogy tilosban parkoltak

21.01.14 09:59

Békéscsabán az elmúlt napokban többször is kellett intézkedniük a rendőröknek szabálytalanul parkoló autókról érkezett bejelentések miatt.

Lehülézte az oltáselleneseket Dézsi

21.01.12 19:13

“Az veszt részt emberkísérletben, aki nem oltatja be magát” - fejtette ki a győri rádióban Dézsi Csaba András polgármester, aki szerint szerencsére több okos ember van, mint “hüle”. 

Kezdődik a lakossági ingyenes parkolás szigorítása Budapesten

21.01.12 10:44

Amelyik kerület idejében hozott rendeletet, ott akár százszorosára is drágulhat a második autó engedélye. Kijelölték az első kizárólagos lakossági parkolókat is.

A(z) "Parkolás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

„Fa testápolóval” zárta rövidre a parkolási vitát

2021. január 20-án, 18 óra körül, egy lengyeltóti családi ház udvarán két férfi összeszólalkozott. A vita hevében a szomszéd, több alkalommal, baseballütővel fejbe verte haragosát, aki a bántalmazás következtében könnyű sérülést…

Közélet

A koronavírus elleni vakcina kidolgozója, Karikó Katalin lesz idén Szeged díszpolgára

Szeged minden évben egyetlen díszpolgárt avat a város napján, május 21-én. Karikó Katalin arról tájékoztatta Botka László polgármestert, hogy személyesen veszi át Szeged város kitüntetését.

Közélet

Hatalmas a kár, feltúrták a focipályát a vaddisznók (videó)

Iharoson és Pogányszentpéteren egyre nagyobb problémát okoznak a vadak. Míg Iharosban az önkormányzat gyümölcsösét tarolták le a szarvasok, addig Pogányszentpéteren a focipályát tették használhatatlanná a vaddisznók.

Politikus

Önkormányzatok a NER szorításában

Erről tartott online konferenciát a mai napon a Republikon Intézet 5 ellenzéki polgármester, Karácsony Gergely, Csárdiné Németh Angéla (Budapest XV. kerület), Nyirati Klára (Baja), Nemény András (Szombathely) és Márki-Zay Péter…

 

Kategória ajánló