Párbeszéd Magyarországért hírek

Politikus › Párbeszéd Magyarországért

Költségvetési csalás gyanújával nyomoznak a Momentum és a Párbeszéd ellen

19.02.16 09:52

Az eljárással a Legfőbb Ügyészség a NAV-ot bízta meg, miután az ÁSZ feljelentést tett, mondván: a két párt nem tudott elszámolni a tavalyi választási kampányban elköltött pénzekkel.

Tordai Bence: Már nem elég a politikai harc

18.12.13 07:34

A politikusok még szabadon mozoghatnak a Parlamentben, az embereket is tájékoztatniuk kell – mondta a hvg.hu-nak Tordai Bence párbeszédes politikus, aki végig élőzte a mai botrányos ülést.

Itt a bejelentés: vasárnap közösen tüntet az Mszp, a Dk és a Párbeszéd

18.09.13 12:54

Vasárnap közösen tüntet az európai Magyarországért a Sargentini-jelentést megszavazó összes ellenzéki párt; az MSZP, a DK és a Párbeszéd. Meg fogjuk mutatni, hogy Magyarország sokkal több Orbán Viktornál és hogy nem lehet semmibe venni…

A(z) "Párbeszéd Magyarországért" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

MSZP-P kampányhajrá Pécsen: Orbán Európa ellensége

Az európai választások előestéjén tartott közös sajtótájékoztatót Jávor Benedek, Ujhelyi István és Mellár Tamás.

Politikus

A Sétáló Budapest aktivistái „Parkolási maffia” felirattal látogatták meg a kampányát éppen megnyitó Karácsony Gergelyt

A Párbeszéd részéről Tordai Bence kínálgatta őket szendviccsel azt ígérve, majd együttes erővel fogják tudni legyőzni a „parkolási maffiát”.

Közélet

Theresa May: a parlament dönthet arról, hogy legyen-e újabb népszavazás

A brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről kidolgozott jogszabálytervezet lehetőséget teremt az alsóházi képviselőknek arra, hogy voksoljanak egy újabb népszavazás lehetőségéről is.

Közélet

Az EU-s források kormánytól független elosztását javasolta a DK

A Demokratikus Koalíció szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján ismét azt javasolta, hogy egy független EU-s testület ossza el a Magyarországnak járó uniós forrásokat. Az ellenzéki párt EP-képviselője, Molnár Csaba hivatkozott…

 

Kategória ajánló