Párbeszéd Magyarországért hírek

Politikus › Párbeszéd Magyarországért

Az alapjövedelmért kezdett aláírásgyűjtésbe a Párbeszéd

20.09.15 13:02

Aláírásgyűjtésbe kezdett hétfőn az alapjövedelemért a Párbeszéd Magyarországért - jelentette be dunaújvárosi sajtótájékoztatóján az ellenzéki párt elnökségének tagja.

„Orbán Viktor egy hónapja nem meri idedugni a képét”

20.04.20 19:13

Tapssal akadályozták meg a Fidesz képviselői, hogy Szabó Tímea végigmondja a felszólalását.

A volt tisztifőorvos szerint indokolatlan a kórházkiürítés

20.04.16 14:36

Falus Ferenc szerint nem egyik napról a másikra zúdul majd be a kórházakba 30 ezer ember, ezért szerinte „egy vicc” a kórházkiürítés.

Nem akarja növelni az állam a munkanélküli járadék idejét

20.04.09 13:49

A kormány nem a segélyekben, hanem a munkavégzésben hisz, és külső segítség nélkül akarják átvészelni a válságot. György László, az innovációs minisztérium államtitkára a gazdasági akciócsomag részleteiről az ATV Start műsorában beszélt.

Ma megint beült a Parlamentbe gombot nyomogatni a fideszes képviselő, akinek rég karanténban volna a helye

20.03.24 11:24

Hétfőn sokak felháborodását kiváltotta, hogy B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő elhagyta a karantént és maszkban beült a Parlamentbe. Ő az, aki korábban együtt koszorúzott a koronavírusos szegedi rektorral, Rovó Lászlóval.

Karácsony: nem a 2010 előtti világot kell visszahozni

20.03.08 17:16

Az ellenzéknek csak akkor lehet esélye a következő országgyűlési választáson, ha nem a 2010 előtti világot akarja visszahozni - jelentette ki karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke a Zöld fordulat című rendezvényen.

A(z) "Párbeszéd Magyarországért" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Karácsony: a demokrácia új formáját kell kialakítanunk

A demokrácia új formáját és új minőségét kell kialakítanunk ahhoz, hogy egy biztos jövő reményét adhassuk a választópolgároknak: a szociális demokrácia programját – mondta Karácsony Gergely, az MSZP-vel szövetséges…

Politikus

Kovács László: Az MSZP-nek nem lenne szabad támogatnia Bíró Lászlót

A szocialisták egykori befolyásos politikusa szerint pártjának nem lenne szabad támogatnia a baloldal antiszemita megnyilvánulásairól ismertté vált borsodi jelöltjét.

Politikus

Munkaidő-kedvezményt kér a kisgyerekes családoknak az LMP

Hohn Krisztina szerint a kedvezményre azért lenne szükség, mert sokaknak már nem maradt több szabadsága.

Közélet

Időközi polgármester-választás lesz Balatonszemesen vasárnap

A korábbi polgármester lemondott, ezért újat választanak a Somogy megyei Balatonszemesen vasárnap. A Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapja szerint a tisztségért négyen indulnak: Németh Kornélnéra, a Fidesz-KDNP jelöltjére,…

 

Kategória ajánló