Paralimpia hírek

Sport › Paralimpia

Tokió 2020: egy japán kormánypárti politikus szerint nézők nélkül is lehet olimpia

20.07.28 14:49

Nézők nélkül is meg lehet rendezni a jövő évre halasztott tokiói olimpiát és paralimpiát – állítja a japán Liberális Demokrata Párt egyik politikusa.

Újfent megműtötték Alex Zanardit

20.07.27 21:26

Idegsebészeti beavatkozást hajtottak végre Alex Zanardi paralimpiai bajnok, korábbi autóversenyzőn, aki június 19-én szenvedett versenybalesetet.

Zanardi visszakerült az intenzív osztályra

20.07.24 15:46

Néhány napja átkerült egy rehabilitációs központba a súlyosan megsérült olasz ex-F1-es sportoló, az „instabil állapotára” hivatkozva azonban most visszaszállították a milánói kórházba.

Zanardi kedden elhagyhatta a kórházat

20.07.21 15:01

Kedden elhagyta a sienai kórházat Alex Zanardi korábbi autóversenyző, paralimpiai bajnok, aki június 19-én verseny közben egy teherautóval ütközve súlyosan megsérült.

A japánok hetven százaléka ellenzi a tokiói olimpia jövő évi megrendezését

20.07.19 19:43

Egy felmérés szerint a japánok hetven százaléka ellenzi, hogy jövőre megtartsák az idén nyárról elhalasztott tokiói olimpiát és paralimpiát.

Semleges színekben indulnának az orosz sportolók

20.06.28 13:37

Az orosz atlétikai szövetség sportolói bizottsága nyílt levélben fordult támogatásért a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz és a sportági világszövetséghez.

Ferenc pápa imáiba foglalta Alex Zanardi paralimpikont

20.06.25 04:05

Ferenc pápa imába foglalja a híres sportolót, aki jelenleg is a Santa Maria alle Scotte kórház intenzív osztályán, mesterséges kómában...

A(z) "Paralimpia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Sport

Parasport napja: mind győztesek vagyunk

A rendezvény zászlóshajója hétfőn, a Radnóti Miklós Általános Iskola volt, ahol sok programmal készültek az eseményre. Hivatalos köszöntőjében Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke elmondta, a fogyatékkal élő…

Sport

Olimpia: megvan a helyszín 2032-re?

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság Brisbane-t részesíti előnyben a 2032-es nyári olimpia megrendezésére, és ezért "célzott párbeszédet" kezdeményez az ausztrál várossal.

Ország

Megugrott az öngyilkosságok száma Japánban

A tavalyi évben 6796 nő vetett véget az életének, ami csaknem 15 százalékkal több, mint amennyien 2019-ben így tettek.

Nagyvilág

Női kézi: megkezdték a felkészülést a győri selejtezőtornára az oroszok

Az MTI beszámolója szerint a 2016-os olimpián győztes orosz női kézilabda-válogatott „nulláról” vág neki a tokiói játékok előkészületeinek – jelentette ki a korábbi sikerkapitány, Jevgenyij Trefilov.

 

Kategória ajánló