Paralimpia hírek

Sport › Paralimpia

2021. évi Bom ösztöndíj pályázati felhívás

20.11.18 10:16

A "Bom a Magyar Sportért" Közhasznú Alapítvány a kiemelkedő sporttevékenységet folytató diákok részére, tanulmányaik eredményességének elősegítése céljából ösztöndíj pályázatot hirdet, immáron hetedik alkalommal.

Japán korlátozásokat oldhat fel a tokiói olimpia érdekében

20.11.09 13:40

A japán házigazdák a koronavírus-járvánnyal összefüggésben hozott belépési korlátozások enyhítésével igyekeznek segíteni a külföldi sportolókat abban, hogy minél teljesebb legyen a felkészülésük az erről az évről 2021 nyarára halasztott tokiói…

A NOB-elnök bizakodó

20.10.24 11:59

A NOB elnöke nem számít a koronavírus-járvány miatt távolmaradó országokra a jövő évre halasztott tokiói olimpián és paralimpián.

Speciális orvosi központot építenek a 2020-as olimpiára

20.10.19 21:52

A jövő évre halasztott tokiói olimpia és paralimpia sportolói falujában lesz majd lehetőség elkülöníteni és kezelni azokat a versenyzőket és edzőket, akik gyaníthatóan vagy bizonyítottan megfertőződtek a koronavírussal.

Tokió 2020 – Újrahasznosított műanyag palackokból készülnek a dobogók

20.09.29 10:32

A jövő évre halasztott tokiói olimpia és paralimpia szervezői bejelentették, elegendő műanyag palackot gyűjtöttek ahhoz, hogy ezek újrahasznosításából készítsék el az éremátadásokhoz a dobogókat.

Tokió 2020: Bach szerint bizakodásra ad okot a sportesemények visszatérése

20.09.23 11:34

Az, hogy ismét rendeznek különböző sportágakban sporteseményeket, bizakodásra ad okot a jövő évre halasztott tokiói olimpia és paralimpia tekintetében is Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint.

A(z) "Paralimpia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Sport

Parasport napja: mind győztesek vagyunk

A rendezvény zászlóshajója hétfőn, a Radnóti Miklós Általános Iskola volt, ahol sok programmal készültek az eseményre. Hivatalos köszöntőjében Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke elmondta, a fogyatékkal élő…

Sport

Olimpia: megvan a helyszín 2032-re?

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság Brisbane-t részesíti előnyben a 2032-es nyári olimpia megrendezésére, és ezért "célzott párbeszédet" kezdeményez az ausztrál várossal.

Ország

Megugrott az öngyilkosságok száma Japánban

A tavalyi évben 6796 nő vetett véget az életének, ami csaknem 15 százalékkal több, mint amennyien 2019-ben így tettek.

Nagyvilág

Női kézi: megkezdték a felkészülést a győri selejtezőtornára az oroszok

Az MTI beszámolója szerint a 2016-os olimpián győztes orosz női kézilabda-válogatott „nulláról” vág neki a tokiói játékok előkészületeinek – jelentette ki a korábbi sikerkapitány, Jevgenyij Trefilov.

 

Kategória ajánló