Paraguay hírek

Ország › Paraguay

Lemondott a paraguayi egészségügyi miniszter

21.03.06 07:09

Lemondott tisztségéről pénteken a paraguayi egészségügyi miniszter azt követően, hogy az igazolt koronavírus-fertőzöttek számának megugrása az összeomlás szélére sodorta az ellátórendszert.

Holttestek egy Szerbiából Paraguayba érkező konténerben

20.10.24 08:07

Hét oszlásnak indult holttestre bukkantak egy Szerbiából Paraguayba érkező, műtrágyát tartalmazó szállítmányban – írja a Reuters a paraguayi hivatalos szervek bejelentése alapján.

A(z) "Paraguay" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Paraguay is pályára állította a legelső műholdját

Március 14-én Paraguay első műholdja Föld körüli pályára állt, amelyet a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) vetettek be egy japán egyetemmel való együttműködés részeként - a szatellitet két paraguayi mérnökhallgató építette…

Ország

Brazília: közel az összeomlás

Hiányoznak a korlátozó intézkedések, nincs elég oltás, van viszont gyorsan terjedő variáns: Brazíliában hatalmas a probléma.

Sport

Meghalt Ronaldinho édesanyja

A korábbi brazil sztárfocista anyukája 71 évet élt.

Ország

Üveggyűjtéshez kapott konténereket Zombor városa

Zomborban és a környező településeken kihelyezték az első 70 konténert az üvegek szelektív gyűjtésére. A következő hetekben pedig további 80 konténer kihelyezése várható. A belvárosi övezet részére 70 konténert szánnak, 10-et a…

 

Kategória ajánló