Pannonhalma hírek

Magyar település › Pannonhalma

Verekedtek, majd leléptek - a zsaruk megtalálták őket

20.03.27 17:16

A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy kocsolai férfi és egy tamási nő ellen folytattak súlyos testi sértés kísérlet és más bűncselekmény elkövetése miatt.

Jó hír! Stabil a pannonhalmi koronavírusos beteg állapota

20.03.27 11:58

Azok a pannonhalmiak is jól vannak, akik járványügyi karanténba kerültek. A kisvárosban önkéntes segítőket toboroznak, hogy az idős emberek otthon maradhassanak a járvány idején, ellátásuk biztosított legyen.

Árokba csapódott egy autó Tarjánpusztánál

20.03.21 19:22

Árokba csapódott egy személyautó a Ravazd és Tarjánpuszta közötti úton. A balesethez a pannonhalmi hivatásos és önkéntes tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével megkezdték egy ember kiszabadítását a járműből. Az érintett…

Összeütközött két autó a 832-es úton Romándnál

20.03.12 15:40

Két személygépkocsi karambolozott a 832-es út 30-as kilométerénél, Románd térségében. A veszprémvarsányi önkéntes tűzoltók a pannonhalmi hivatásos egység kiérkezése előtt áramtalanították az autókat. A helyszínre mentők is érkeztek.

Egymilliárd forint támogatást nyert a Pannonhalmi Főapátság

20.03.10 13:28

A turisztikai fejlesztés közvetlen célja a Főapátság területén fekvő gyógynövénykertben folyó munkálatok, interaktív bemutatása.

Halad a korral az egyház: zöld böjtöt hirdetett a főapát

20.02.26 21:57

A keresztények a nagyböjtben gyakran konkrét fogadalmakat tesznek, hogy miben változnak, miről mondanak le. Mi szeretnénk ebben az időben erősíteni a környezettudatosságot és a természetközeliséget - mondta Hortobágyi T. Cirill.

Hazatér az évek óta Kínában élő pannonhalmi férfi

20.02.13 10:52

A Pannonhalmáról származó férfi öt éve járt először Kínában. Pálfi Jenő akkor németországi autóipari cég munkatársaként utazott az ázsiai országba. Állandó kiküldetésben három éve került Kínába, majd önálló vállalkozásba kezdett a…

Karambolozott két autó Pannonhalmán

20.02.07 15:25

Összeütközött két személyautó Pannonhalmán, az Ady Endre utcában, a Béke utcai kereszteződésnél. Az egyik az oldalára borult és kitört egy tűzcsapot. A műszaki mentést végző helyi hivatásos és önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket.

A(z) "Pannonhalma" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Amfetamint fogyasztott, majd vezetett a 20 éves pannonhalmai férfi

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a 20 éves sofőr ügyében folytatott vizsgálatot.

Életmód

Embert gázolt a vonat Fejér megyében

A balesethez a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották.

Magyar település

Gyászoló család házába tört be a férfi – 5 millió forintot rakott el

Családtaguk temetéséről tért haza egy mogyoródi család, amikor észrevették, hogy egy betörő van a házukban. 5 millió forintot akart ellopni a győri tolvaj. Ötmillió forintot már zsebre vágott az a tolvaj, aki egy gyászoló család…

Esemény

Embert gázolt a vonat Fejér megyében

A balesethez a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották.

 

Kategória ajánló