Páneurópai Piknik hírek

Esemény › Páneurópai Piknik

A Páneurópai Piknikre emlékeztek a 31. évfordulón

20.08.20 01:51

A Páneurópai Piknikre és az akkori határnyitásra emlékeztek az esemény 31. évfordulóján szerdán az egykori helyszínen, a sopronpusztai emlékhelyen. 1989. augusztus 19-én a Sopron melletti magyar-osztrák határátkelőnél néhány órára…

A(z) "Páneurópai Piknik" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Osztrák jégkorongliga: nyert a Fehérvár Pozsonyban

A Hydro Fehérvár AV19 hátrányból 3–1-es győzelmet aratott a Bratislava Capitals otthonában az osztrák jégkorongliga szerdai játéknapján.

Autós

Tragédia: egy őr szolgálat közben lőtte le magát a magyar határnál

A szörnyű eset az ukrán-magyar határ mellett, a csapi határátkelőnél történt egy 23 éves határőrrel. Társa csak egy lövést hallott.

Esemény

A Páneurópai Piknikre emlékeztek a 31. évfordulón

A Páneurópai Piknikre és az akkori határnyitásra emlékeztek az esemény 31. évfordulóján szerdán az egykori helyszínen, a sopronpusztai emlékhelyen. 1989. augusztus 19-én a Sopron melletti magyar-osztrák határátkelőnél néhány…

Politikus

Budapesten lesz az ENSZ első regionális terrorizmusellenes központja

Magyarország nem csak szavakban, hanem tettekben is részt vesz az ENSZ terrorellenes küzdelmében - hangsúlyozta Szijjártó Péter.

 

Kategória ajánló