Panda hírek

Életmód › Panda

A kiberbűnözés célkeresztjében vannak a magyar iskolák

20.10.27 06:16

A magyar iskolák sincsenek biztonságban a digitális bűnözők akcióival szemben. A rosszindulatú támadások száma az oktatási intézmények esetében is roppant magas, a terhelés pedig a digitális oktatás alatt csak növekedett – hívja fel a figyelmet a…

Íme négy igazán jó tipp adataink védelmében

20.10.14 14:10

A Panda Security összegyűjtött néhány alapvető óvintézkedést, amivel sokat tehetünk adataik biztonságáért.

Vörös pandák kerültek a Pécsi Állatkertbe

20.10.12 15:33

Vöröspanda-ikrek költöztek a Pécsi Állatkertbe. A veszélyeztetett faj példányainak kifutóját közösségi finanszírozás segítségével, adományokból tudta megépíteni a fennállásának idén hatvanadik évfordulóját ünneplő intézmény.

Vörös panda ikrek költöznek a Pécsi Állatkertbe

20.10.09 15:58

Vörös panda-ikrek költöztek a Pécsi Állatkertbe. A veszélyeztetett faj példányainak kifutóját közösségi finanszírozás segítségével, adományokból tudta megépíteni a fennállásának idén hatvanadik évfordulóját ünneplő intézmény.

Tizenöt utódot nemzett már a huszonnyolc éves óriáspanda

20.09.15 13:01

A Pekingben született állatot, amely emberi években már több mint 80 évesnek számít, tortával köszöntötték az évfordulón.

A vörös pandákat ünneplik a Debreceni Állatkertben

20.09.12 05:01

Minden évben szeptember harmadik szombatján tartják a Nemzetközi Vöröspanda-napot, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet e rendkívül különleges, ugyanakkor fenyegetett ázsiai faj szorult helyzetére és

Pandakölyök született a washingtoni állatkertben

20.08.23 11:36

Megszületett a washingtoni állatkert legújabb pandakölyke - a hírt az intézmény a Twitteren jelentette be, de az érdeklődők az interneten is követhették az utód világra jöttét.

A(z) "Panda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Hazatértek Kanadából és karanténba kerültek a „kölcsönadott" pandák

Két óriáspanda tért haza a délnyugat-kínai Csengduba Kanadából, mivel a kanadai állatkert, ahol éltek, nem tudta biztosítani számukra a táplálékot a koronavírus-járvány miatt – írja az MTI.

Kultúra és szórakozás

Ultrahangfelvételen az oklahomai állatkert elefántjának nyolchónapos pocaklakója-videó

Áldott állapotba került Asha, az oklahomai elefánt. Az állatkert jóvoltából mi is láthatjuk a 8 hónapos imádnivaló pocaklakót.   A 25 éves anyuka már 8 hónapja hordja szíve alatt a kis csöpséget, akinek bőven van még ideje, hogy…

Ország

Kína már a járvány kezdete óta titkolhatta a valódi koronavírus-adatokat

Egy neve elhallgatását kérő informátor juttatott el egy 117 oldalas dokumentumot a CNN-nek, mely a kínai Hupej tartomány járvány-megelőzési központjából származik.

Magyar település

Megalakult a Művészeti Tanács!

Szerda délután megalakult a Művészeti Tanács, amelynek célja, hogy a pécsi kulturális élet szereplőivel egyeztetve kidolgozza és a gyakorlatba átültesse Pécs hosszú távú kulturális stratégiáját-tudatta közleményben a Pécsi Városháza.

 

Kategória ajánló