Pályázatok hírek

Gazdaság › Pályázatok

Miniszteri hátraarc

21.03.17 09:21

Gulyás Gergely pár éve még helytelenítette a külsős tanácsadók bevonását, végül mégis megállapodott az Orbán család ügyeit is intéző irodával.

Álláskeresés: válaszra sem méltatják a jelentkezőket?

21.03.17 09:21

10-ből 7 állásra pályázó nem kap visszajelzést a cégtől, ha a vállalat nem őt választotta a meghirdetett pozíciójára. A munkakeresők emiatt elveszítik bizalmukat a cégek felé, de egy szakértő szerint ilyenkor sem szabad általánosítani. Ugyanakkor van mire…

Újragondolják a szegedi papucsot

21.03.16 19:43

A mindenki számára nyitott pályázatra május 25-ig várják a terveket.

Új tetőt kapott a községháza és az óvoda Kisszálláson

21.03.16 17:07

A Magyar Falu Program keretében kapott új tetőt a községháza Kisszálláson, amelyre az önkormányzat 11,8 millió forintot nyert.

Még két hétig lehet jelentkezni a XLI. Nyári Tárlatra

21.03.16 17:05

Március 31-ig adhatják be a művészek alkotásaikat az idei Nyári Tárlatra. A hazai képzőművészeti szcéna rangos eseményét májustól tekinthetik meg az érdeklődők, pályázni online, a www.reok.hu oldalba beépített felületen lehet. Már csak két hetük…

Még több településre jut el a Térzene Program

21.03.16 10:32

Az újraindításra felkészülve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) optimalizálja a másfél éve elindított programot, hogy segítségével hétről hétre minél többen élvezhessék a házak között átcsilingelő, valódi örömzene eufórikus akkordjait.

Dajkát keres a Nyár utcai ovi

21.03.16 09:41

Az újpesti, Nyár utcai óvoda dajkát keres. A határozatlan idejű közalkalmazotti állásra április 5-ig lehet jelentkezni.                       Középfokú képesítésű pályázók jelentkezését várják. A pályázat részeként benyújtandó iratok,…

A(z) "Pályázatok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Kirajzó pályázatok

A Hagyományok Háza Nyitott Műhelye a Kárpát-medencei népviseletek motívumait, formavilágát megörökítő rajz- és alkotópályázatot hirdet óvodai és iskolai, valamint egyéni gyerekcsoportok, szakkörök és egyéni jelentkezők…

Közélet

Óbudán a DK mélyen zsebbe nyúlt…

Közleményt adott ki a Magyar Távirati Irodán keresztül a Demokratikus Koalíció, melyben az olvasható: „A III. kerületi önkormányzat fertőtlenítőszerekkel segíti a társasházakat a kormány helyett”.

Közélet

A ranglista pontok mellett vakcinát is osztogatnak a Charlestoni WTA-tornán

A női salakszezont nyitó dél-karolinai verseny szervezői eddig példa nélküli kezdeményezést indítottak. Kérdés persze, hogy mennyien élnek a lehetőséggel?

Gazdaság

Az ország kilencedik innovációs és kutatóközpontja Nagykanizsán valósulhat meg

A jövő tudásbázisát alapozzák meg a víztechnológia, a hulladék újrahasznosítása és az alternatív energia felhasználása terén.

 

Kategória ajánló