Pályázatok hírek

Gazdaság › Pályázatok

Bekapcsolná az idegenforgalmi vérkeringésbe Egerbocsot az új polgármester

Tegnap 18:31

Fel szeretnének készülni a pályázatokra és élni akarnak a lehetőségekkel. A település fejlődő pályára állítása, valamint a civilek bevonásával a közösségi élet fellendítése lesz a legfontosabb cél a következő öt évben Egerbocson.

Teljes beépítés vár a tópartra?

Tegnap 12:52

Noha még nem írták ki a Balaton főépítésze pályázatot, egy tavalyi törvény újra felveti a 2006-ban megszüntetett tisztség betöltését.

Hol van még üres parkolóhely? – Okos parkolás a XIII. kerületben

Tegnap 09:07

A XIII. Kerületi Önkormányzat képviselő-testülete még februári ülésén fogadta el az önkormányzat Intelligens Kerület-koncepcióját. De mit jelent az „okos”, vagy „intelligens város”?

Életre kelt egy festmény a keszthelyi Babavarró Klub aranyérmes adaptációján

19.11.13 10:22

Csók István Úrvacsora című festményét keltette életre a keszthelyi Babavarró Klub, munkájukkal aranyérmet érdemeltek ki a győri Országos Baba- és Mackókészítő Versenyen – számolt be a zaol.hu, bemutatva a festményt, és az adaptációt is. A…

A döntések gyorsaságán és hatékonyságán múlik a fejlesztések sikere

19.11.13 10:10

Rákossy Balázs a Pénzügyminisztérium államtitkára kifejtette, a globális kihívások megoldásában világszerte csaknem 100 millió projektmenedzser vállal egyre jelentősebb szerepet.

Irányt mutat “Az Év Balatoni Háza”

19.11.13 09:43

Az idei esztendőben is meghirdette a Nők a Balatonért Egyesület és a Balatoni Szövetség a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkársága támogatásával az Év Balatoni Háza pályázatot. A tavaly indult kezdeményezés…

Pénz helyett tudást ad az induló mentorprogram

19.11.13 07:18

November 15-ig lehet jelentkezni az országos vállalkozói mentorprogram pályázati kiírására. Ez a pályázat alapjaiban tér el a korábbi, vállalkozásokat segítő hazai pályázatoktól; a program pénz helyett tudást, anyagi támogatás helyett pedig megélt…

100 milliót is kaphatnak napelemre a cégek

19.11.12 13:07

A mikro-, kis- és középvállalkozások hétfőtől adhatják be a támogatási kérelmeiket épületenergetikai fejlesztéseik támogatására - tájékoztatott Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Közel egymilliárd forintos fejlesztés a Toolexnél

19.11.12 09:46

Több mint 940 millió forintból fejlesztette gépparkját a fémmegmunkálással és fúrószárgyártással foglalkozó nagyszénási Toolex Kft. - közölte a vállalat üzemvezetője hétfőn az MTI-vel.

Péntek délig lehet jelentkezni a Tesco közösségépítő pályázatára

19.11.12 01:09

November 15-én, pénteken délig lehet még pályázni a Tesco „Ön választ, mi segítünk” helyi közösségeket támogató programjára a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon. A programban most először a legkreatívabb, leginnovatívabb kezdeményezés további…

A(z) "Pályázatok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Bekapcsolná az idegenforgalmi vérkeringésbe Egerbocsot az új polgármester

Fel szeretnének készülni a pályázatokra és élni akarnak a lehetőségekkel. A település fejlődő pályára állítása, valamint a civilek bevonásával a közösségi élet fellendítése lesz a legfontosabb cél a következő öt évben Egerbocson.

Közélet

Magyar Hang: a pécsi múzeum is kevesebbet kapott, mint kért, és más “ellenzéki” városok múzeumai is

A Magyar Hang jelentkezett egy cikkel, amely szerint az ellenzékinek mondható (azaz nem fideszes vezetésű) városok múzeumai szerintük láthatóan gyengébben szerepeltek egy országos pályázati kiíráson. A példák közt a pécsi…

Nagyvilág

"Miért van ez a kis ország állandóan napirenden?" - Varga Judit egy holland EP-képviselővel vitázott

Magyarország és az Európai Unió kapcsolatáról beszélgettek, többek között a jogállamiságot, a menekültkérdést vagy a médiát érintve.

Gazdaság

Együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. kínai partnerével

Vasúti logisztikai együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. valamint a kínai Central European Trade and Logistics Cooperation Zone november 12-én Kínában, Magyarország pekingi nagykövetségén Palkovics László…

 

Kategória ajánló