Pályázatok hírek

Gazdaság › Pályázatok

Ők a Vörösmarty-versünnep döntősei

Tegnap 10:14

Több száz versmondó küldte be pályázatát a Vörösmarty-emlékév részeként meghirdetett

Átadták a csabai iskolások legjobb alkotásaiért járó jutalmakat

21.01.22 18:15

Szemétből – például vécépapír gurigáiból, műanyag poharakból, kiégett villanykörtékből – készítettek karácsonyi díszeket a békéscsabai általános iskolások azt követően, hogy a Csabagyöngye Kulturális Központ pályázatot hirdetett számukra…

„Kirajzolódott egy szociális mintázat a jelenetek tükrében”

21.01.22 18:15

Kihirdette a Pesti Magyar Színház a Nyitány című pénzdíjas jelenetíró pályázatának középdöntőbe jutott alkotásait. Interjú Deres Péter dramaturggal.

A hét szombathelyi egyesület kiterjeszti az összefogást egész Vas vármegyére

21.01.22 18:15

Országos pályázatot ír ki a magyar kultúra napján a Nemzeti Összetartozás Szombathelyi Emlékbizottsága. Felhívásuk célja, hogy létesüljön az 1920. június 4-én aláírt trianoni békediktátumra utaló emlékmű.

A Google pályázatot indít a közép- és kelet-európai régió digitális felzárkóztatásáért

21.01.21 14:51

A Google a mai napon meghirdette a közép- és a kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge programját, amely a digitális felzárkóztatásért, illetve az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért dolgozó szervezetek támogatását…

A(z) "Pályázatok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Ők a Vörösmarty-versünnep döntősei

Több száz versmondó küldte be pályázatát a Vörösmarty-emlékév részeként meghirdetett Versünnep-verspályázatra.

Közélet

Felújítják a Kovács-Küry Időskorúak Otthonát

Uniós támogatással több mint 700 millió forintból felújítják a kétszáz gondozottat ellátó Kovács-Küry Időskorúak Otthonát Hódmezővásárhelyen - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.

Gazdaság

Több mint nyolcezren indítottak vállalkozást a kormány segítségével

Közel 30 milliárd forintot ítéltek meg eddig a vállalkozások indítását segítő programban – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Közélet

Százmillióhoz közelít a koronavírus-fertőzöttek száma a világon, jönnek az utazási korlátozások az EU-ban

98,2 millió fertőzöttet, 2,1 millió elhunytat és 54,2 millió gyógyultat tartanak nyilván a világon a koronavírus-járvánnyal összefüggésben a Johns Hopkins Egyetem szombati adatai szerint. Nem csitul a pandémia: egy nap alatt közel…

 

Kategória ajánló