Palkovics László hírek

Politikus › Palkovics László

2020 végére akár százezren szerezhetnek alapismereteket a mesterséges intelligenciáról

19.10.15 13:40

A Mesterséges Intelligencia (MI) koalíció akcióterve részeként új kutatóközpont- és adatvagyon-ügynökség jön létre - jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Balatonfüreden kedden az Infotér konferencia kapcsán…

Palkovics László: Magyarország már nem az összeszerelőüzemek országa

19.10.11 11:10

Magyarország már nem az összeszerelőüzemek, hanem az innováció országa, ezt mutatják a nemzetközi felmérések is – jelentette ki az innovációs és technológiai miniszter pénteken Zalaegerszegen.

Palkovics: Megújul a bicskei vasútállomás és környezete

19.10.10 15:31

Visszaépítik a korábbi vasútállomás század eleji épületét, amely elé autóbusz fordulót és taxiállomást építenek, továbbá fejlesztik a környező közutakat – jelentette be a miniszter.

Korszakalkotó kutatások az ELTE laboratóriumaiban

19.10.07 06:24

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól 1,7 milliárd forint támogatást kapott az Eötvös Loránd Tudományegyetem. A tavaly indult Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Programmal együtt, így már évi 3,7 milliárd forint áll az ELTE…

Új egyetemi innovációs központ jön létre Budapesten

19.10.02 18:16

A nyolc magyarországi egyetemi innovációs központ egyikét a Budapesti Műszakai és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) hozzák létre - jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerdán Budapesten.

Palkovics: A thyssenkruppal új időszámítás kezdődik Pécsen

19.10.02 15:12

A vállalat a magyar autóipari környezet egyik legfontosabb szereplője mind a gyártás, mind a kutatás-fejlesztés területén – emelte ki a miniszter.

Palkovics: Okos Magyarországot építünk

19.10.01 21:55

A kormány a magyarok kreativitására épít, gazdaságpolitikáját ennek megfelelően a saját fejlesztésű termékekre, a magas hozzáadott értékre alapozza.

200 új munkahelyet teremt a thyssenkrupp Pécsen

19.10.01 18:19

A német thyssenkrupp új üzemének létrehozásával új időszámítás kezdődik Pécsen - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Az elmúlt 10 évben mintegy 600 kilométer vasúti pályát korszerűsítettek

19.10.01 11:31

Magyarországon az elmúlt tíz évben mintegy 600 kilométer vasúti pálya korszerűsítése és 300 kilométer vasútvonal villamosítása történt meg, felújítottak állomásokat, fejlesztették a gördülő állományt, új villamos mozdonyokat szereztek be,…

A(z) "Palkovics László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Palkovics László: A gazdaság legyen magyar, zöld és high tech

Palkovics László kiemelte a magyar vállalkozások szerepének erősítését, a dolgozók kétharmadát foglalkoztató kis- és középvállalkozások (kkv-k) hatékonyságának növelését.

Gazdaság

Idén is kiemelten védik a fogyasztókat

Az élet minden területén megjelenik a fogyasztóvédelem, ezért annak fókuszában tavaly a családok biztonsága és a tisztességes vállalkozások védelme állt, ennek az elvnek a követésére törekednek majd idén is - mondta…

Közélet

Meghalt Aczél János matematikus

Az MTA külső tagja 95 éves volt.

Közélet

Anthony Radev: neves oktatókat csábítana Budapestre a Corvinus Egyetem

Anthony Radev, a Budapesti Corvinus Egyetem elnöke az Inforádió Aréna című műsorában beszélt arról, hogy neves külföldi oktatókat csábítana Budapestre az egyetem, emellett számos más változás is életbe lép annak érdekében, hogy…

 

Kategória ajánló