Palkovics László hírek

Politikus › Palkovics László

Megtört a jég? Pedagógus szakszervezetekkel egyeztetett Palkovics László

18.08.28 14:10

Pedagógus szakszervezetek vezetőivel találkozott Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kedden Budapesten - közölte a tárca az MTI-vel.

Mégsem lesz háromsávos az M7-es autópálya

18.08.25 14:31

Legalábbis egyelőre nem tervezik bővíteni, derül ki Palkovics miniszter interjújából. Az M1-es azonban tényleg háromsávos lehet egy szakaszon, és fel is újítják.

Három sávossá bővítik az M1-es autópályát

18.08.25 10:07

A kormány szeptembertől egy 43 kilométeres szakaszon teljesen felújítja, majd 2021-től három sávossá bővíti az M1-es autópályát - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Több témában is kikérik a jövőben a kkv-k véleményét

18.08.21 11:19

Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott (Miniszterelnöki Kabinetiroda) dr. Palkovics László miniszterrel egyeztetett a következő éveket érintő együttműködési lehetőségekről.

Miniszteri biztos lehet Lázár János

18.07.29 11:16

Miniszteri biztos lehet Lázár János, a Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztériumban, a Hódmezővásárhely-Szeged-Szabadka tram-train projekt felelőseként - mondták az atv.hu-nak fideszes források.

Lázár János miniszteri biztos lehet

18.07.28 07:34

Miniszteri biztos lehet Lázár János, a Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztériumban, a Hódmezővásárhely-Szeged-Szabadka tram-trail projekt felelőseként - mondták az atv.hu-nak fideszes források.

Palkovics: Legyen mindenkinek egy mérnöke

18.07.27 14:49

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint Magyarország sikerességéhez nagy szükség van arra, hogy legyen saját termékük a magyar vállalatoknak.

Palkovics: Nem gondolom, hogy belerúgtam az MTA-ba

18.07.21 12:10

A limitált erőforrások miatt van szükség a Magyar Tudományos Akadémia költségvetésének átalakítására – mondta pénteken az Egyenes Beszédben Palkovics László, ahol arról is beszélt, hogy még nem írták alá a megállapodást New York…

A(z) "Palkovics László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Palkovics László: a tartósabb megtorpanás egyelőre még várat magára a járműiparban

Az autóipar közelmúltját Palkovics László innovációs és technológiai miniszter értékelte az Autopro.hu portálnak adott interjújában. Az interjúban elhangzott legfontosabb megállapítások: A magyar járműipar ezer szálon kötődik...

Gazdaság

Folytatódik a szegedi Science Park kialakítása

Folytatódik a szegedi lézeres kutatóközpont (ELI-ALPS) szomszédságában a Science Park kialakítása - közölte az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Szegeden.

Közélet

Magyar orvosi diplomákat adtak át a berlini magyar nagykövetségen

A Semmelweis Egyetem (SE) németországi, német nyelvű képzésének 51 végzős diákja vette át pénteken diplomáját a berlini magyar nagykövetség épületében.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló