Palkovics László hírek

Politikus › Palkovics László

Palkovics László: fejlesztjük a debreceni műszaki képzést

19.02.08 15:25

Két éve kezdődött a debreceni mérnökképzés erősítésének folyamata, s az a cél, hogy „teljes portfóliójú mérnökképzés legyen Debrecenben.

Élőlánccal a tudomány és az Akadémia védelméért

19.02.08 13:31

Az MTA Dolgozóinak Fóruma jövő kedden, február 12-én élőláncot szervez a Magyar Tudományos Akadémia épülete köré, hogy ezzel is próbálja védeni az intézmény veszélybe sodort autonómiáját. A szervezők várják a támogatók megjelenését.

Palkovics: okosmérőkkel válik hatékonyabbá az energiafelhasználás hat megyei jogú városban

19.02.06 07:07

Többek között okosmérőkkel válik hatékonyabbá az energiafelhasználás hat megyei jogú városban - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter hétfőn Budapesten azon az ünnepségen, ahol az érintett megyei jogú városok…

A Tungsram csatlakozott az EIT Digital innovációs klubhoz

19.02.04 20:10

A Tungsram együttműködési megállapodást írt alá az EIT Digital szervezettel, ezzel csatlakozott az Európa kilenc országban kettőszáznál is több tagot tömörítő innovációs klubhoz – közölte a társaság. Az EIT Digital az Európai Parlament által létrehozott…

Bojkottot hirdetne az MTA dolgozók nagy része

19.02.04 18:25

Az Akadémiai Dolgozók Fóruma azt javasolja, hogy az MTA intézetei bojkottálják a Palkovics-féle látszatpályázatokat.

Riadót fújtak a kutatók, végveszélyben van a Magyar Tudományos Akadémia

19.02.04 15:34

Még az Innovációs és Technológiai Minisztérium saját háttéranyaga sem támogatja a saját vezetője, Palkovics László tervét, vagyis a MTA alapfinanszírozásának megszüntetését.

A(z) "Palkovics László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Palkovics László innovációs minisztériumához kerül a felsőoktatás

A kormány úgy döntött, hogy a felsőoktatás irányítása az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz (ITM) kerül – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki sajtótájékoztatóján,…

Gazdaság

Palkovics László innovációs minisztériumához kerül a felsőoktatás

A kormány úgy döntött, hogy a felsőoktatás irányítása az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz (ITM) kerül – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki sajtótájékoztatóján,…

Közélet

A földi élet jövőjét is befolyásolhatja bolygónk mágneses pólusának mozgása

Budapest - A Mars példájából kiindulva a földi élet jövőjét is befolyásolhatja bolygónk mágneses pólusának mozgása - hívta fel a figyelmet az MTA Energiatudományi Kutatóközpontjának fizikusa.

Közélet

Magnus: az első rendelés

Hamarosan indul a próbaüzem, a teljes kapacitás évi 50-80 gép lesz. Ősszel kezdődik a pécsi egyetemen a pilótaképzés, az alapgép a Fusion 213.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló