Palkovics László hírek

Politikus › Palkovics László

Jövő héten országszerte megkezdhetik a tömeges teszteléseket

20.04.24 18:37

Az RTL Híradó szerette volna megtudni, hogy pontosan kit vizsgálnak majd, milyen kritériumok alapján és milyen teszttel, de az operatív törzsnél nem válaszoltak a kérdéseikre.

Sok volt a kritika: máris átalakítja a bértámogatást a kormány

20.04.20 07:03

Miután számos kritikát és módosítási javaslatot kapott a rövidített munkaidő után járó támogatási rendszer, a kormány átalakítja a gazdaságvédő stratégia egyik legfontosabb elemét. Egyelőre csak pontosításokról beszélt Palkovics László.

Nyelvvizsga nélkül is jár most a diploma

20.04.19 21:53

Április 7-én jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, hogy azok a diákok, akik 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tettek vagy tesznek, nyelvvizsga nélkül is átvehetik a diplomájukat. A döntés mintegy 75 ezer embernek…

Székesfehérváron lehet a legszigorúbb a húsvéti korlátozás

20.04.10 13:16

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere bejelentette, hogy pénteken 14 órától hétfőn éjfélig új kijárási szabályok lépnek érvénybe a megyeszékhely közterületein. 

Orbán Viktor virológusokkal egyeztetett

20.04.09 06:58

Orbán Viktor miniszterelnök virológusokkal egyeztetett a Karmelita kolostorban. A kormányfő mellett Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is részt vett a találkozón.

Megjött a közlöny, de a magyar Kurzarbeit részletszabályairól semmi hír

20.04.08 21:34

Orbán Viktor hétfői, majd Palkovics László keddi bejelentései után sokan várták a magyar Kurzarbeit megoldás részletszabályait kedd este, éjszaka. Hiába.

Palkovics világossá tette, milyen 70 százalékos bérköltséget vállal át az állam

20.04.08 13:46

Annak a bérnek a 70 százalékát vállalja át a kormány/az állam három hónapra, amit a dolgozó nem kap meg, amikor rövidített munkaidőre kényszerül - nyilatkozta telefonos interjújában az InfoRádióban Palkovics László.

A(z) "Palkovics László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Palkovics László: “Az SZFE ügyét nem nekünk kell megoldani”

Fog-e tárgyalni a kabinet a színművészetisekkel? Többek közt erről beszélt Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Mandiner interjújában.

Gazdaság

ITM: Elindul a 2021-2027 közötti uniós fejlesztési ciklusról szóló társadalmi egyeztetés

Elindul a 2021-2027 közötti uniós fejlesztési ciklusról szóló társadalmi egyeztetés, amely során a következő három hónapban, 2021. január végéig a palyazat.gov.hu oldalon várják a magánszemélyek, társadalmi szervezetek és…

Közélet

Infokommunikációs képzésről írt alá megállapodást a Széchenyi István Egyetem és a Huawei

A győri Széchenyi István Egyetem és a Huawei Technologies akkreditált, infokommunikációs és távközlési kurzusok közös indításáról írt alá megállapodást. A megállapodást Lukács Eszter, az egyetem rektorhelyettese…

Tudomány

Biztonságos-e a járvány időszakában a belföldi utazgatás?

Nincs az átlagosnál nagyobb kockázata az év végi túrázásnak és a szabadidősportoknak, azaz a korcsolyázásnak, a sízésnek vagy akár a jégvitorlázásnak - mondta a Magyar Nemzet pénteki számában olvasható…

 

Kategória ajánló