Palkovics László hírek

Politikus › Palkovics László

Oktatói Szolgálati Emlékérmet kapott Kadosa Lászlóné eszterházys oktató

Tegnap 08:46

Prof. Dr. Palkovics László, az innovációért és technológiáért felelős miniszter 2020. szeptember 1-jén a Magyar Felsőoktatás Napja alkalmából adományozta az érmet Kadosa Lászlónénak, a Pedagógiai Kar nyugalmazott adjunktusának.

Navracsics Tibor az SZFE-ről: nem egy brutális hatalom és virágokat szagolgató civil társadalom konfliktusáról van szó

20.09.15 09:19

Navracsics Tibort nyáron kereste meg Palkovics László innovációs és technológiai miniszter azzal, hogy legyen az Északnyugat-Magyarországi Régió gazdaságfejlesztéséért felelős kormánybiztos. Erről az érintett a Spirit FM Kelj fel…

15 perc alatt merült ki az elektromos autók támogatási kerete

20.09.12 04:43

Rövid idő alatt kimerült az elektromos járművek vásárlásának támogatására szánt ötmilliárd forintos keret, ezért a tervek szerint folytatódik a támogatási program - közölte az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Zalaegerszegen.

Palkovics megszólalt: “Nem nekem kell velük tárgyalni”, és nem hívja vissza Vidnyánszkyt

20.09.11 09:53

Nem látja indokát Palkovics László, hogy visszavonja Vidnyánszky Attila vagy a kuratórium megbízását - az innovációs miniszter az atv.hunak az SZFE sztrájkfenyegetése kapcsán kijelentette: nem neki kell velük tárgyalni, semmi újat…

Palkovics köszöni szépen Freund ebédmeghívását, de előbb a hasznos dolgok 

20.09.10 15:13

Nem fogadta el egyelőre az őt keményen bíráló Freund Tamás ebédmeghívását az Akadémia székházába Palkovics László, aki hosszú, kimerítő levélben válaszolta meg: miért változtatta meg a szakmai zsűri javaslatát a kutatói pályázatokról. Az innovációs…

Palkovics szerint további támogatást kaphatnak az elektromos járművek vásárlói

20.09.10 09:56

Rövid idő alatt kimerült az elektromos járművek vásárlásának támogatására szánt ötmilliárd forintos keret, ezért a tervek szerint folytatódik a támogatási program - közölte az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Zalaegerszegen.

A(z) "Palkovics László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Oktatói Szolgálati Emlékérmet kapott Kadosa Lászlóné eszterházys oktató

Prof. Dr. Palkovics László, az innovációért és technológiáért felelős miniszter 2020. szeptember 1-jén a Magyar Felsőoktatás Napja alkalmából adományozta a az érmet Kadosa Lászlónénak, a Pedagógiai Kar nyugalmazott…

Gazdaság

A járvány pozitív hozadéka: magyar cégek is bekerültek az ingatlanpiac élvonalába

Hét magyar cég is felkerült az ingatlanszektor digitális technológiai innováció topligájáról készített listára.

Közélet

A kutyák szociális életétől a piramisok titkáig

A kutyák szociális életéről, a mesterséges intelligencia szürkeállományáról és a piramisok titkáról beszéltek a győztesek a Magyar Tudományos Akadémián a Famelab magyarországi döntőjén.

Közélet

Indul a Szenior Akadémia őszi kurzusa a Semmelweis Egyetemen

Az őszi, online szemesztert az SE rektorának a koronavírus-járvány tanulságairól szóló előadása nyitja meg szeptember 28-án.

 

Kategória ajánló