Pálinkás József hírek

Ismert személy › Pálinkás József

Pálinkás: az ellenzéki pártokból hiányzik a kormányzóképesség

20.10.17 18:00

Interjút adott a Pesti Hírlapnak az új pártot alapító, miniszterelnöki indulástól sem elzárkózó Pálinkás József. /Soós Lajos Az Új Világ Néppárt vezetője a lapnak elmondta, szerinte azért van szükség a pártjára, mert hiányzik az ellenzéki pártokból a…

Volt minisztere mondja Orbánról: rabló, kommunista, beteges

20.10.15 13:45

Ami ma Magyarországon történik, az bizony szabad rablás. Nem én változtam, hanem a Fidesz - mondja Orbán Viktor egykori minisztere és harcostársa, Pálinkás József, aki szívesen lenne miniszterelnök.

Pálinkás József szívesen lenne az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje

20.10.15 11:52

Új Világ Néven pártot alapított Pálinkás József, Orbán Viktor volt minisztere és az MTA volt elnöke. A 24.hu-nak adott interjújában az is elmondta, hogy vállalná az ellenzéki közös miniszterelnök-jelöltséget.

Pártot alapított Pálinkás József

20.10.12 12:19

Új Világ Néppárt néven pártot alapított Pálinkás József akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, aki az első Orbán-kormányban oktatási miniszter volt – írja a Magyar Hang.

Elég volt a kormány felforgató, rendbontó intézkedéseiből!

20.09.05 10:11

Nem én mondom, hanem 58 magyar tudós, köztük olyanok, akiket baloldalisággal nem vádolnék. Például Jeszenszky Géza, Pálinkás József, Elek István, Csaba László, Lányi András.

A(z) "Pálinkás József" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Kiderült, milyen fogadtatást kapott Pálinkás József pártalapítása az ellenzéki oldalon

A szakmai támogatásra nyitottak, de a politikai piac dönti el, van-e kereslet új pártra.

Közélet

Pálinkás József már a miniszterelnök-jelöltséget is vállalná

Pálinkás József akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, az első Orbán-kormány oktatási minisztere új pártot indított Új Világ Néppárt néven.

Politikus

Kastélyt és kikötőt is kap a Mathias Corvinus Collegium

Balatoni vitorláskikötőt és kastélyt is ingyen átadott az állam egy Fidesz-közeli magánalapítványnak. A Mathias Corvinus Collegium nyáron már egy 600 milliárd forint értékű részvénypakettet is megkapott. A kormány szerint egy nagy magyar…

Közélet

Újabb lökést kaphatnak a divat- és dizájnipari vállalkozások

Ígéretes divat- és dizájnipari projektek megvalósulásához biztosít üzleti képzést, szakmai mentorálást és befektetési lehetőséget egy új program.

 

Kategória ajánló