Pál Dénes hírek

Ismert személy › Pál Dénes

Pál Dénes dala a kislányáról szól

20.02.02 05:04

Kifejezetten örül Pál Dénes annak, hogy hétvégén egy igazán személyes számmal állhat A Dal színpadára, hiszen a Készen állsz szövegét a lánya, Panna ihlette.

Pál Dénes: ˝Furcsa rádöbbenni, hogy apuka vagyok˝

19.06.06 14:20

Pál Dénes az apaság minden egyes percét élvezi, és már átélhette az első gyereknapot is. A népszerű énekes mindig rácsodálkozik, hogy amióta apuka, mennyire repül az idő. Dénes kislánya hamarosan egy éves lesz; már nagyon…

A(z) "Pál Dénes" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Tóth Gabi leszólta az induló X-Faktort

Nehéz volt eldönteni, hogy erre a jelenetre miért volt szükség a Sztárban sztár leszek! tegnapi adásában. Mindenesetre, Tóth Gabi és Pápai Joci megjegyzéseit kicsit kellemetlen volt hallgatni.

Sport

Remény himnusza: átdolgozták a Varga Miklós klasszikusát

Az 1984-es Varga Miklós dal talán még soha nem volt ennyire aktuális, mint most, amikor az összefogásra szükség van, hiszen csak együtt tudjuk felvenni a harcot a vírussal.  Ez lehet a Remény Himnusza.   „A remény himnusza”…

Magyar település

Felkészült a koronavírusos betegek fogadására Semmelweis kórház

Befejeződött a miskolci Semmelweis kórház járványkórházzá történő átalakítása – adta hírül weboldalán a megyei kórház. A járóbeteg-rendelések időpontját csokorba szedtük, cikkünk végén kórházi telephelyenként böngészhetik.

 

Kategória ajánló