Paks hírek

Magyar település › Paks

Roszatom - új típusú üzemanyag-kazetták a Paksi Atomerőmű 3-as blokk reaktorában

20.12.14 12:14

A Paksi Atomerőmű 3-as blokk tervezett főjavítása során a reaktor aktív zónájába 18 módosított üzemanyag-kazettát helyeztek el. A módosított üzemanyagot fokozatosan vezetik be az atomerőmű mind a négy blokkján. Ennek megfelelően a zónaátrakások…

Sport a tévében: vízilabda BL itthonról, hétközi forduló az NB I-ben és búcsúzunk a kézi Eb-től

20.12.14 09:58

A Ferencváros vízilabdacsapata a Herceg Novi ellen játszik rangadót a BL-ben, Székesfehérváron szomszédvárak csapnak össze a labdarúgó NB I-ben, este a női kézilabda-válogatott Norvégia ellen lép pályára.

A BL-meccs után bajnokit játszik a Falco

20.12.11 22:43

Az NB I-es kosárlabda-bajnokság 13. fordulójában szombaton 18 órai kezdettel a Falco-Vulcano Energia KC a Debreceni EAC-ot fogadja.

Gyermekotthonban élőket ajándékoztak meg a Paks II. munkatársai

20.12.10 14:43

A Paks II. csapata idén karácsonykor is csatlakozott a Miniszterelnökség és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kezdeményezett karácsonyi adományakcióhoz. A két új blokk létesítéséért felelős társaság munkatársai Tolna megyei gyermekotthonokban…

Folyamatosan fogadja az adományokat az alapítvány

20.12.09 10:51

A Domb utcában található Segítők Házában az Önzetlenül Segítők Paks Alapítvány adományosztást tartott december 5-én délelőtt 9 órától.

Szakápolókat helyeznek át az Életfa Idősek Otthonába

20.12.08 17:39

A Paksi Életfa idősek Otthonában kialakult helyzetről adott tájékoztatást Szabó Péter polgármester és Ferenczi Ildikó megbízott intézményvezető az elmúlt héten.

Újabb jelentős drogfogás Tolnában

20.12.07 16:23

Újabb jelentős drogfogás Tolnában Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 07., h - 14:20 A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai újabb kábítószer-kereskedőket fogtak el, ezúttal Paks közelében. A dílerek a Baranya…

Milliárdok a paksi ipari park mérnöki feladataira

20.12.07 14:10

A paksi ipari parkba tervezett beruházáshoz kapcsolódó mérnöki feladatokat a FŐBER Nemzetközi Ingatlanfejlesztő és Mérnöki Zrt., továbbá a Special Consult Tanácsadó és Szolgáltató Kft. végezheti, nettó 5 milliárd 278 millió forint keretösszeg erejéig.

Újabb csúszás Paks II-nél

20.12.07 08:45

Még mindig nem érkezett meg az Országos Atomenergia Hivatalhoz (OAH) a Paks II-es gödörásáshoz szükséges első engedélykérelem sem – tudta meg a Népszava a hatóságtól.

A(z) "Paks" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Alig volt hatással a járvány az áramfogyasztásra

A koronavírus okozta áramfogyasztás-csökkenés mindössze egy százalék körül alakult 2020-ban, ráadásul az utolsó negyedévben már növekedést mutatott az előző évhez képest. – A trendek tanúsága szerint 2021 ismét rekordokat dönt…

Sport

NB I-es rutinnal rendelkező játékos igazolt a DEAC-hoz

Zachán Péterrel erősített a debreceni klub.

Sport

NB I-es rutinnal rendelkező játékos igazolt a DEAC-hoz

Zachán Péterrel erősített a debreceni klub.

Gazdaság

Hibátlanul zárta az Európa Kupa csoportkörét az Atomerőmű KSC

A házigazda Uni Győr MÉLY-ÚT csapatát is legyőzte, ezzel százszázalékos mérleggel zárta az Európa Kupa csoportkörét az Atomerőmű KSC Szekszárd.

 

Kategória ajánló