Paks hírek

Magyar település › Paks

Roszatom - új típusú üzemanyag-kazetták a Paksi Atomerőmű 3-as blokk reaktorában

20.12.14 12:14

A Paksi Atomerőmű 3-as blokk tervezett főjavítása során a reaktor aktív zónájába 18 módosított üzemanyag-kazettát helyeztek el. A módosított üzemanyagot fokozatosan vezetik be az atomerőmű mind a négy blokkján. Ennek megfelelően a zónaátrakások…

Sport a tévében: vízilabda BL itthonról, hétközi forduló az NB I-ben és búcsúzunk a kézi Eb-től

20.12.14 09:58

A Ferencváros vízilabdacsapata a Herceg Novi ellen játszik rangadót a BL-ben, Székesfehérváron szomszédvárak csapnak össze a labdarúgó NB I-ben, este a női kézilabda-válogatott Norvégia ellen lép pályára.

A BL-meccs után bajnokit játszik a Falco

20.12.11 22:43

Az NB I-es kosárlabda-bajnokság 13. fordulójában szombaton 18 órai kezdettel a Falco-Vulcano Energia KC a Debreceni EAC-ot fogadja.

Gyermekotthonban élőket ajándékoztak meg a Paks II. munkatársai

20.12.10 14:43

A Paks II. csapata idén karácsonykor is csatlakozott a Miniszterelnökség és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kezdeményezett karácsonyi adományakcióhoz. A két új blokk létesítéséért felelős társaság munkatársai Tolna megyei gyermekotthonokban…

Folyamatosan fogadja az adományokat az alapítvány

20.12.09 10:51

A Domb utcában található Segítők Házában az Önzetlenül Segítők Paks Alapítvány adományosztást tartott december 5-én délelőtt 9 órától.

Szakápolókat helyeznek át az Életfa Idősek Otthonába

20.12.08 17:39

A Paksi Életfa idősek Otthonában kialakult helyzetről adott tájékoztatást Szabó Péter polgármester és Ferenczi Ildikó megbízott intézményvezető az elmúlt héten.

Újabb jelentős drogfogás Tolnában

20.12.07 16:23

Újabb jelentős drogfogás Tolnában Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 07., h - 14:20 A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai újabb kábítószer-kereskedőket fogtak el, ezúttal Paks közelében. A dílerek a Baranya…

Milliárdok a paksi ipari park mérnöki feladataira

20.12.07 14:10

A paksi ipari parkba tervezett beruházáshoz kapcsolódó mérnöki feladatokat a FŐBER Nemzetközi Ingatlanfejlesztő és Mérnöki Zrt., továbbá a Special Consult Tanácsadó és Szolgáltató Kft. végezheti, nettó 5 milliárd 278 millió forint keretösszeg erejéig.

A(z) "Paks" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Paks: Egyértelmű volt, hogy itt maradok, ha számítanak rám

A lapunktól ősszel 10-es osztályzatot kapó Hahn János szerződést hosszabbított a Pakssal, 2024-ig erősítheti a csapatot.

Sport

NB I: A Diósgyőr edzője elmondta, miért cserélte le 5 perc után a nyerőemberét, Rebrov a kreatív játékot hiányolta

Nem kis meglepetésre a Ferencváros az NB I 2. fordulójából bepótolt mérkőzésen 1-0-ra kikapott az utolsó helyezett Diósgyőrtől. A két edző értékelt.

Sport

NB I: A Diósgyőr edzője elmondta, miért cserélte le 5 perc után a nyerőemberét, Rebrov a kreatív játékot hiányolta

Nem kis meglepetésre a Ferencváros az NB I 2. fordulójából bepótolt mérkőzésen 1-0-ra kikapott az utolsó helyezett Diósgyőrtől. A két edző értékelt.

Gazdaság

Fejben elengedte, hogy a kvótáért kell küzdenie

Az elmúlt évek legsikeresebb versenyén van túl Pupp Réka. Az Atomerőmű SE 52 kilogrammos cselgáncsozója múlt héten ötödik helyen zárt a dohai Mesterek Tornáján.

 

Kategória ajánló