Paks hírek

Magyar település › Paks

Pár nap alatt lopott és rabolni is próbált, az egyenruhások elfogták

Tegnap 17:03

Pár nap alatt lopott és rabolni is próbált, az egyenruhások elfogtákTolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 02., cs - 15:00 Nem tartotta vissza újabb bűncselekmények elkövetésétől a 22 éves paksi férfit az, hogy néhány nappal…

Pedagógusok díjazására tehetnek javaslatot

Tegnap 11:45

A Gyermekeinkért kitüntetés idei díjazottjainak személyére vár javaslatokat a paksi önkormányzat.

Pozitív lett a koronavírus-tesztje a paksi atomerőmű egyik dolgozójának

20.04.01 16:58

Pozitív lett a paksi atomerőmű egyik dolgozójának koronavírus-tesztje. Az üzemviteli területen dolgozó munkatárs már 12 napja otthoni karanténban van. Az erőmű kommunikációs vezetője az ATV Híradónak elmondta: 15 további dolgozón is…

Vibrációs döngölőt lopott

20.04.01 16:22

Egy paksi nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki a városban működő cégük telephelyéről lopott el egy vibrációs döngölőt nemrégiben.

A paksi atomerőmű egyik dolgozója is koronavírusos lett

20.04.01 11:47

Pozitív lett a paksi atomerőmű egyik munkatársának koronavírus-tesztje, számolt be az ATV Híradó. Az üzemviteli területen dolgozó személy már 12 napja otthoni karanténban van. Az erőmű kommunikációs vezetője a Híradónak elmondta:

Örömmel emlékszik vissza a paksi időkre a 70 éves Gellei Imre

20.03.29 12:22

Vasárnap ünnepelte 70. születésnapját Gellei Imre, aki három szezonon át irányította a Paksi FC-t. Ennek apropóján nosztalgiázott az atomvárosi klub honlapjának a szakember.

Támogatják a járvány elleni küzdelmet

20.03.27 10:20

Több mint félmillió forinttal támogatják a Paksi FC futballistái az egészségügy küzdelmét a koronavírus-járvány ellen – számolt be róla honlapján a klub.

Tetten érték a tolvajt, amint épp kipakolta volna a házat

20.03.25 11:50

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói 2020. március 24-én őrizetbe vettek egy paksi lakost lopás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt. A tolvaj még javában kutakodott a házban, amikor lecsaptak rá a rendőrök.

Ők lettek a Jószolgálat-díj idei önkéntesei a közönségszavazatok alapján

20.03.19 13:22

Minden eddigi várakozást felülmúlt az idei Jószolgálat-díj közönségszavazásának részvételi aránya. Az önkéntes kategóriák jelöltjeire összesen több mint 17 ezer szavazat érkezett március 2–12. között. Az év önkéntese Molnár Imréné lett, a…

A(z) "Paks" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Súlyos sérülést okozott a rablási kísérlet közben – őrizetben a fiatal bűnöző

2020.04.02. Nem tartotta vissza újabb bűncselekmények elkövetésétől a 22 éves paksi férfit az, hogy néhány nappal korábban hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók. Most letartóztatásba került. Mint arról korábban beszámoltunk, egy…

Gazdaság

Pozitív lett a tesztje az erőmű dolgozójának

Koronavírust mutattak ki a Paksi Atomerőmű egyik, üzemviteli területen dolgozó munkatársánál. A hírt megerősítette dr. Kovács Antal, a Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója.

Top magyar cég

Pozitív lett a tesztje az erőmű dolgozójának

Koronavírust mutattak ki a Paksi Atomerőmű egyik, üzemviteli területen dolgozó munkatársánál. A hírt megerősítette dr. Kovács Antal, a Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója.

Top magyar cég

Dr. Kovács Antal: Megtettük a szükséges intézkedéseket

Dr. Kovács Antal kommunikációs igazgató megerősítette a városban felröppent hírt, miszerint az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. egyik munkavállalójának koronavírus-tesztje pozitív lett. Ezzel kapcsolatban telefonon kérdeztük a…

 

Kategória ajánló