Pakisztán hírek

Ország › Pakisztán

Újabb illegális migránsok Baranya megyében

20.06.10 12:05

Újabb illegális migránsok Baranya megyében Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 10., sze - 09:20 Kölked térségében nyolc férfit tartóztattak fel a rendőrök.

Azt hitték "kémgalambot" fogtak, az állat lábán lévő telefonszámot titkos kódnak nézték

20.05.28 14:36

Pakisztánból átrepült rózsaszín "kémgalamb" okozott konfliktust a szomszédos Indiával. A befestett, lábán számokat tartalmazó gyűrűt viselő madárról az indiai fegyveres erők úgy vélték, a szomszédos ellenséges ország, Pakisztán küldhette át.

Megtalálták a lezuhant pakisztáni repülőgép hangrögzítőjét

20.05.28 12:52

Megtalálták a pakisztáni légitársaság múlt héten lezuhant repülőgépének pilótafülkehang-rögzítőjét csütörtökön - közölte Abdullah Hán, a légitársaság egyik szóvivője.

A 100 ezer fős kínai kacsa-elitalakulat sem tudott elbánni a pakisztáni sáskajárással

20.05.27 16:17

Továbbra is sáskajárás fenyegeti Pakisztán élelmiszerellátását a koronavírus-járvány közepette – közölték az iszlámábádi hatóságok szerdán. A tájékoztatás szerint Pakisztánnak a sivatagi sáskák inváziójával kell megbirkóznia, az ország legalább 61…

A(z) "Pakisztán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Cher kiszabadított egy pakisztáni elefántot a fogságból

Az énekesnő személyesen is találkozni fog a 27 évig rabságban élő állattal.

Tudomány

Két kis hattyút figyeltek meg a kardoskúti Fehér-tónál

Két kis hattyút (Cygnus bewickii) figyeltek meg a kardoskúti Fehér-tónál, a sarkvidéken költő faj a Kárpát-medencében csak ritkán bukkan föl – közölte a Magyar Madártani Egyesület Csongrád-Csanád megyei csoportja.  A két…

Ország

Orosz-indiai hadgyakorlatot tartanak a tengeren

Közös orosz-indiai tengeri hadgyakorlat indult pénteken az Indiai óceán keleti részén - közölte az újdelhi védelmi minisztérium Twitter-oldalán. 

Közélet

Érdemes a rendőr Mikulás verdáját megnézni

Megérkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Mikulása különleges szolgálati verdájával a rendőrpalota elé. A rendőrmikulásos autó fényűző, érdemes megnézni, akinek van rá ideje.   A BRFK egy ünnepi fényekbe „öltöztetett”…

 

Kategória ajánló