Pakisztán hírek

Ország › Pakisztán

India légicsapást mért Pakisztánra

19.02.26 07:13

A két ország között fokozódik a feszültség, miután február 14-én Kasmír indiai felügyelet alatt álló részén megölték egy félkatonai szervezet 40 tagját.

Ismét a háború felé sodródik a két ázsiai atomhatalom

19.02.26 06:52

Légicsapást hajtott végre az indiai légierő kedden kora reggel Pakisztán területén, fegyveresek táborait semmisítette meg, közölte Gadzsendra Szingh Sekavat indiai mezőgazdasági államminiszter. Prakash Javadekar emberi erőforrásokért…

Nem kaptak vízumot a pakisztáni versenyzők, megbüntette Indiát a NOB

19.02.22 14:01

További szankcióként a vezetőség úgy határozott, hogy megszakít mindenfajta előkészítő megbeszélést, amely jövőbeni sportrendezvények megrendezésére vonatkozna.

Négy napja a zágrábi repülőtéren tartózkodik egy pakisztáni állampolgár

19.02.04 20:34

Négy napja a zágrábi repülőtéren tartózkodik egy pakisztáni állampolgár, aki Belgrádból érkezett az Air Serbia járatával a horvát fővárosba, és azóta "bújócskát játszik" a rendőrökkel – írta hétfőn az Index.hr hírportál. A határrendészet nem…

Először kapott Michelin-csillagot egy pakisztáni ételeket kínáló étterem

19.01.30 12:28

Először kapott Michelin-csillagot egy pakisztáni étterem: a Hongkongban másfél éve megnyílt vendéglő tulajdonosa pakisztáni őseinek ízvilágát vitte el a metropoliszba.

Megerősítették Ászija Bibi felmentését

19.01.29 13:46

Megerősítette a pakisztáni legfelsőbb bíróság kedden a korábban istenkáromlás miatt halálra ítélt keresztény nő felmentő ítéletét.

A(z) "Pakisztán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés