Özvegység hírek

Életmód › Özvegység

Megdöbbentő, hogy mivel támadják Donald Trumpot

17.10.20 06:13

Ritkán szólal meg a nyilvánosság előtt a Fehér Ház kabinetfőnöke, de most megtette, mert tűrhetetlennek tartja az amerikai elnök ellen indított legújabb hadjáratot.

Százezrek búcsúztatnák Aradszkyt

17.10.16 20:36

Egy kisebb városnyi rajongó jelezte, hogy szeretnének elbúcsúzni az egy héttel ezelőtt elhunyt Aradszky Lászlótól. A sztár temetése nyilvános lesz, de pontos időpontot még nem osztottak meg a rajongói oldalán, ugyanis a család jelenleg a megfelelő…

Kiderült! Hirtelen szívmegállás miatt hunyt el Aradszky László

17.10.16 19:14

Szívtágulatból adódó hirtelen szívmegállás miatt hunyt el Aradszky László. A 82 éves énekes nyolc nappal ezelőtt, váratlanul hunyt el az otthonában, özvegye azt is elárulta a Lokálnak, hol és mikor temetik el a népszerű énekest. 

Lábass Endre és Vida Gábor kapták az idei Déry-díjat

17.10.13 21:42

Az elismerés Déry Tibor özvegyének végakarata alapján jött létre, forrása a Déry-hagyaték, beleértve a Déry-művek után keletkező jogdíjak összegét is.

Férje szelleme tartja a lelket Aradszky özvegyében

17.10.12 07:03

Halott párja fényképétől kér segítséget Aradszky László özvegye. Éva asszony napok óta nem mozdult ki a lakásból, azonban sok időt hitvesi ágyuk férje fényképével és kéri, segítsen neki és a családjának átvészelni a szörnyű tragédiát. 

Álmában hunyt el Aradszky László

17.10.10 19:20

Tragikus hirtelenséggel hunyt el vasárnap este Aradszky László. Özvegye könnyeivel küszködve osztotta meg lapunkkal, hogy férje halálának semmi előzménye nem volt: a táncdalénekes lepihent, ám többé nem kelt fel.

Dollármilliókat kapott Hefner özvegye

17.10.03 09:03

Hefner felesége egészen a temetés napjáig nem reagált a sajtónak férje elvesztésével kapcsolatban, kedden azonban megtörte a csendet.

Soroksári kocogó férje: évforduló előtt jön a szívszúrás

17.09.30 19:13

Tragikus emléknap érkezett el a héten Kardos Lajos és kisfia számára. A férfi feleségét, Krisztinát négy éve gyilkolták meg, Soroksáron. A máig eredménytelen nyomozás sokáig tévúton haladt.

A(z) "Özvegység" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Elhunyt Magyar Kálmán Széchenyi-díjas orvos, farmakológus

Életének 84. évében október 21-én elhunyt Magyar Kálmán Széchenyi-díjas orvos, farmakológus, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagja és a Semmelweis Egyetem Gyógyszerhatástani Intézet professor emeritusa, aki…

Közélet

Vigyázat, csalók hirdetnek az elhunyt Klapka György nevével

Teljesen kiakadtak az aranyember örökösei, amikor megtudták, édesapjuk arcával hirdet egy zálogház.

Ismert személy

Gábor Zsazsa rokonai cáfolják a végrendelet eltűnését

A pletykák szerint Gábor Zsazsa férje nem találja a díva végrendeletét. A magyar rokon is megszólalt az ügyben.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló