Özvegység hírek

Életmód › Özvegység

Egy gyászoló özvegy üzenete az autósoknak

21.06.17 07:34

Szívszorító videót osztott meg a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Facebook-oldalán annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet, mekkora veszélynek vannak kitéve az utakon dolgozók.

Vanessa Bryant-nél betelt a pohár a Nike felé

21.06.05 20:22

Az utolsó, egyben legegyedibb cipő került magánemberek kezébe úgy, hogy még ők sem kaptak belőle. Az egykori kosárlabda sztár Kobe Bryant felesége, Vanessa Bryant, Instagram-posztjában fejezte ki mérhetetlen csalódottságát, amiért a Nike…

Csak a gyász maradt: nagypapája után anyukáját is elveszítette a 3 éves kislány

21.05.26 16:28

Egymás után két csapás is érte a kis Zoét, aki özvegy nagymamájával maradt egyedül. Az idős asszonynak a gyász feldolgozása mellett a mindennapi élet feltételeinek előteremtése is megnehezíti az életét.

Minden jel arra utal, hogy Vajna Tímea elhatározta: kisbabát szeretne

21.03.29 05:04

Bár nem lehet tudni, hogy mi a helyzet most Vajna Timi és párja, Zoltán között, Andy özvegye egyre többet gondol a gyermekvállalásra és megtette a szükséges lépéseket ennek érdekében.

Közzétették a Kobe Bryant holttestéről fotókat készítők nevét

21.03.19 03:14

Nap Mint Nap - Online Magazin Kobe Bryant özvegye nemrégiben közzétette azon los angelesi rendőrök nevét, akik szerinte sokkoló és közeli fotókat tettek közzé férje balesetének helyszínéről még tavaly. Bryant helikopterbalesetben halt meg tavaly és…

Erkel Ferenc egykori személyes tárgyaival bővül a gyulai emlékház

21.03.18 15:44

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, Szőnyi Zoltán zongoraművésznek az özvegye.

A(z) "Özvegység" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Egy gyászoló özvegy üzenete az autósoknak

Szívszorító videót osztott meg a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Facebook-oldalán annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet, mekkora veszélynek vannak kitéve az utakon dolgozók.

Ismert személy

Letartóztatásban marad a meggyilkolt Szilágyi István fia

A Budai Központi Kerületi Bíróság két hónappal meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, akit édesapja megölésével gyanúsítanak - közölte a Fővárosi Törvényszék.

Ismert személy

Kiderült: ezért nem szült még gyermeket Vajna Tímea

Vajna Tímeáról utoljára márciusba röppentek fel a pletykák – amikor az oltás miatt került szóba, hogy még szeretne gyermeket –, hogy teherbe szeretne esni. Ez azóta sem történt meg, most kiderült miért. „Most az a fontos, hogy…

Ismert személy

Vajna Tímea a tiltás ellenére kihordta férje sírjához a kutyáit és a macskáját

Éveken át szabályt sértett Vajna Tímea, amikor Andy Vajna sírját az állataival meglátogatta. Miután Timit figyelmeztették a szabályra, ő is közzétette oldalán a felhívást, nehogy mások pórul járjanak – írta mega Blikk. – Kedves követőim!…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló