OVSZ hírek

Életmód › OVSZ

Minden csepp számít: ötvenketten adtak vért

20.09.14 17:56

Csökkent a vérkészlet hazánkban, emiatt az Országos Vérellátó Szolgálat csak a halaszthatatlan beavatkozásokhoz biztosítja a vérkészítményeket. Ezt a helyzetet addig tartják fenn, amíg ismét elég vér nem lesz az országban. A Szeretlek Békés Megye…

Itt adhatsz vért Fejér megyében szeptember 14-20. között

20.09.14 07:34

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén:www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu, www.veradas.hu.

Lezárult az Országos Vérellátó Szolgálat és Magyar Vöröskereszt nyári véradókampánya

20.09.10 12:01

Az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt június 15. és augusztus 31. között közös kommunikációs kampánnyal szólította meg a potenciális véradókat. Neves sportolókkal, zenészekkel és színészekkel együttműködve buzdították…

Lezárult a kampány, de továbbra is várják a véradókat

20.09.10 12:01

Továbbra is kérik, hogy aki teheti és egészségesnek érzi magát, valamint az elmúlt 14 napban nem járt külföldön, menjen el vért adni.

Retró hangulatú véradást szerveztek

20.09.07 19:16

Retro Véradás elnevezésű eseményt szervezett az Országos Vérellátó Szolgálat hétfőre Szekszárdra. Százötven önkéntes véradót vártak, akiknek sört, virslit és egyéb ajándékokat adtak.

Köszönik az önzetlen segítségnyújtást

20.09.05 18:19

Köszönetét fejezi ki az Országos Vérellátó Szolgálat a véradóknak, amiért önzetlen segítségük révén a megfelelő szintre emelkedett az országos vérkészlet.

Megfelelő szintre emelkedett az országos vérkészlete

20.09.03 09:34

Megfelelő szintre emelkedett az országos vérkészlet köszönhetően a véradóknak, akik gyorsan reagáltak az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) augusztus 24-i felhívására.

Újabb információk az országos vérkészlet állapotáról

20.09.01 11:01

Megfelelő szintre emelkedett az országos vérkészlet, köszönhetően a véradóknak, akik gyorsan reagáltak az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) augusztus 24-i felhívására – közölte a szolgálat kedden az MTI-vel.

Ismét van elég vér

20.09.01 10:28

Megfelelő szintre emelkedett az országos vérkészlet köszönhetően a véradóknak, akik gyorsan reagáltak az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) augusztus 24-i felhívására - közölte a szolgálat kedden az MTI-vel.

A(z) "OVSZ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Ezeken a helyeken adhatunk vért a megyében - Segítsünk!

Az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a véradókat a héten Baranyában. Pécs, Megyeháza (Széchenyi tér 9.) február 18. 12:00 - 14:00 Nagykozár, Művelődési Ház (Kossuth u. 33.) február 18. 15:30- 17:30 Berkesd,…

Életmód

Száztizenöten adták vérüket Békéscsabán

Ahogy előző év végén, úgy hétfőn is nagyszabású véradást szervezett a Szeretlek Békéscsaba Egyesület a megyeszékhelyen, a Csabagyöngye Kulturális Központban: a mostani alkalmon száztizenkilencen vettek részt.

Nagyvilág

Romániában március 15-től bárki jelentkezhet az oltásra

Romániában március 15-től bárki feliratkozhat a koronavírus elleni oltásra, de az oltáskampánynak a teljes lakosság előtt megnyíló, várhatóan áprilisban kezdődő harmadik szakasza idején is elsőbbséget fognak élvezni az első két…

Közélet

Határon innen és túl a vöröskereszttel

A Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete és a Szlovák Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Területi Szervezete hatékony, gyakorlatban is megvalósuló összefogása elérhető közelségbe került, egy közös projektnek…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló