OVSZ hírek

Életmód › OVSZ

Segítsd plazmaadással a fertőzöttek gyógyítását!

20.10.06 11:10

Még több, a koronavírus-fertőzésből kigyógyult ember vérplazmájára van szükség Magyarországon, hiszen a készítményt sikeresen alkalmazzák a súlyos állapotú fertőzöttek terápiájában.

Civilek toboroztak véradókat Békéscsabán

20.10.06 10:25

Egész napos véradást szervezett hétfőn a Békés Megyei Civil Szolgáltató Közösségi Központ.

Koronavírus: több vérplazmára van szükség

20.10.05 11:52

A magyar vérellátó központ szerint több, koronavírusból felépült ember plazmájára lenne szükség.

Nagy egyetemi véradás lesz Szegeden

20.09.28 09:11

Az Országos Vérellátó Szolgálat és a Szegedi Tudományegyetem közös véradást szervez szeptember 29-én, kedden 9 és 16 óra között az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

OVSZ: mindenkit várunk vérvételre, aki koronavírus-fertőzött volt

20.09.22 09:19

Megerősítette az Országos Vérellátó Szolgálat szakmai főigazgató-helyettese, Nagy Sándor az M1-nek, jövő héten újabb kampányt indítanak az országban, amelynek keretében a koronavírus-fertőzöttektől vennének vért.

Lehet-e ilyenkor vért adni?

20.09.20 08:04

A véradások biztonságosak a járványhelyzetben is - mondta az Országos Vérellátó Szolgálat szakmai főigazgató-helyettese az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Szigorú járványügyi előírások lesznek a véradásokon is

20.09.20 00:43

A véradások biztonságosak a járványhelyzetben is – mondta az Országos Vérellátó Szolgálat szakmai főigazgató-helyettese az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában. Nagy Sándor hangsúlyozta: a dolgozók maszkban vannak és hétfőtől a…

A(z) "OVSZ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Kiderült, adhat-e vérplazmát az, aki már átesett a védőoltáson

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) országszerte jelenleg tíz városban gyűjt vérplazmát azoktól a lakosoktól, akik egyszer már átestek koronavírus-fertőzésen.

Életmód

Véradás lesz a Kertvárosban

Február 25-én, 13-18 óra között a XVI. kerületi Vöröskereszt munkatársai szeretettel várnak minden véradót, a Corvin Művelődési Házba.

Nagyvilág

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű lett az oltóanyaggyár építése

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a Nemzeti Oltóanyaggyár és a Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyár építését a kormány.

Közélet

Véradás lesz a Kertvárosban

Február 25-én, 13-18 óra között a XVI. kerületi Vöröskereszt munkatársai szeretettel várnak minden véradót, a Corvin Művelődési Házba.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló