OVSZ hírek

Életmód › OVSZ

A vérellátó továbbra is várja a gyógyult betegeket vérplazmaadásra

20.11.19 11:37

Kérnek minden korábban laboratóriumi vizsgálattal igazolt, de legalább három hete tünetmentes embert, hogy mielőbb jelentkezzen mintavételre.

Nincs vérhiány Fehérváron sem, folyamatosak a véradások a járvány idején is

20.11.10 17:37

Elegendő vérkészlettel rendelkeznek a kórházak, nincs hiány egyetlen vércsoportból sem. Az Országos Vérellátó Szolgálattól kapott információink szerint Fejér megyében két helyszínen, a székesfehérvári és a dunaújvárosi kórház területén folyamatosan…

Véradókra mindig szükség van! Most is!

20.11.02 01:57

Az Országos Vérellátó Szolgálat tájékoztatása szerint a szokott időpontokban várják a donorokat az állandó véradási helyszíneken Pécsett, Mohácson és Komlón. Most is tartanak kihelyezett véradásokat. A mai napon, november 2-án a…

Lengyel Róbert bejelentette: Meg lesz tartva a siófoki közgyűlés

20.10.30 07:15

Egyelőre csak egy siófoki képviselő jelezte, hogy egészségügyi okokból távol kell maradnia a csütörtöki testületi üléstől.

Az Országos Vérellátó Szolgálatnál senki ne jelentkezzen PCR-tesztre

20.10.29 17:06

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) a koronavírus-gyanú miatt levett PCR-tesztek laborkivizsgálásában vesz részt, mintavételt nem végez - tájékoztatta a szolgálat csütörtökön az MTI-t.

Operatív Törzs: újabb influenzavakcina mennyiséget rendelt a kormány

20.10.28 13:01

A tájékoztató leglényegesebb információja az volt, hogy az eredeti 1,3 millió vakcina mellé újabb nagy mennyiséget rendelt a kormány a hazai vakcinagyártól.

A(z) "OVSZ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Véradások Somogy megyében március 8-14. között

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén:www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu, www.veradas.hu.

Életmód

Itt adhatunk vért március 8-14. között Veszprém megyében

A véradások helyszínei és időpontjai változhatnak.

Nagyvilág

Húszezer nőn már biztosan tesztelték az egyik koronavírus-vakcina hatását a terhességre

Elméletben valószínűtlen, hogy bármilyen hosszú távú mellékhatása legyen a vakcináknak, viszont egyes vizsgálatok azt mutatják, a beoltott várandós nők valószínűleg antitesteket adnak át gyermekeiknek.

Közélet

Kevés a véradó az iskolabezárások és a home office miatt

A Magyar Vöröskereszt tavaszi és őszi véradása is elmaradt.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló