OVSZ hírek

Életmód › OVSZ

Vigyázzon ön is, veszélyes baktérium van ebben az ásványvízben!

20.03.13 07:50

Egy akkreditált laboratóriumban végzett vizsgálat szerint veszélyes baktérium van a Hírös ásványvízben. A cég termékéből 33 ezer palack került az Országos Vérellátó Szolgálathoz. Szerintük a vízzel nincs probléma.

Prevenciós intézkedéseket vezetettek be a véradásoknál

20.03.12 17:49

Az Országos Vérellátó Szolgálat (Ovsz) megelőző intézkedéseket léptetett életbe a véradók és a vért kapó betegek egészségének védelmének érdekében.  

Védelmi Tanács alakult Szombathelyen (sajtóközlemény)

20.03.11 11:32

Magyarország Kormánya 2020. március 11-én veszélyhelyzetet rendelt el. Erre tekintettel megalakult a Szombathelyi Védelmi Tanács. Az ezzel kapcsolatban kiadott sajtóközleményt változtatás nélkül közöljük.

Szigorú szabályt vezet be a vérellátó szolgálat a koronavírus miatt

20.03.11 10:58

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) minden olyan véradót kizár 30 napra a véradásból, aki február 5-e után külföldön járt. A kiszűrés a külföldi terület elhagyásának időpontjától kezdődik.

Körülbelül ezren szerepelnek a szervdonációs tiltakozások regiszterében

20.03.06 11:13

Körülbelül ezren szerepelnek a szervdonációs, egyéni tiltakozásokat nyilvántartó Nemzeti Szerv- és Szövetdonációs Tiltakozások Regiszterében – közölte az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) transzplantációs igazgatója az M1 aktuális csatornán.…

Koronavírus: felhívást tett közzé az Országos Vérellátó Szolgálat

20.03.02 14:36

A véradás az általános megelőző intézkedések betartásával biztonságos, nem jelent fokozott kockázatot - tájékoztatta az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) hétfőn az MTI-t.

A(z) "OVSZ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Kiderült, adhat-e vérplazmát az, aki már átesett a védőoltáson

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) országszerte jelenleg tíz városban gyűjt vérplazmát azoktól a lakosoktól, akik egyszer már átestek koronavírus-fertőzésen.

Életmód

Csökken a véradási kedv Balatonfűzfőn

Évente négy alkalommal tartanak véradást a városban. Nemrégiben a közösségi házba várták a véradókat. Pong­rácz Ágnes 2019-ben vette át a stafétabotot édesapjától, akitől rengeteget tanult, és a mai napig kikéri a tanácsát.…

Nagyvilág

Magányügyi minisztert neveznek ki Japánban

Nem Japán az első ország, amely magányügyi minisztert nevez ki. Az Egyesült Királyságban már jóval a koronavírus-járvány előtt, 2018-ban felvettek erre a posztra egy szakembert.

Közélet

Véradás lesz a Kertvárosban

Február 25-én, 13-18 óra között a XVI. kerületi Vöröskereszt munkatársai szeretettel várnak minden véradót, a Corvin Művelődési Házba.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló