OVSZ hírek

Életmód › OVSZ

Egyre több helyen tudnak vérplazmát adni, akik felgyógyultak a koronavírusosból

21.01.12 09:17

Jelentősen nő a koronavírus-fertőzöttek gyógyításához szükséges plazmagyűjtési pontok száma és kapacitása Magyarországon - közölte az Országos Vérellátó Szolgálat az MTI-vel.

Véradók! Várják a segítségeteket!

21.01.10 19:53

Kihelyezett véradást tartanak holnap a ligeti Művelődési Házban 9 és 11 óra között, illetve január 14-én a magyaregregyi Arnold Házban 10 és dél között.  Természetesen ezen a héten is tud vért adni Pécsett, Mohácson és Komlón az állandó véradási…

Minden cseppje kincs! Az ünnepek között is várják a zalai véradókat!

20.12.29 07:37

Hétfő reggel ismét az Országos Vérellátó Szolgálat Zalaegerszegi Területi Vérellátó állomására igyekeztek mindazok, akik a véradásra való folyamatos felhívások jelentőségével tisztában vannak.

Véradókat várnak a két ünnep között is

20.12.27 07:34

Véradásra hív mindenkit az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt decemberben, a két ünnep között is.

Aki tud, adjon vért!

20.12.21 11:47

December végi véradásra buzdít az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) és a Magyar Vöröskereszt.

A(z) "OVSZ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Ajándékot kaptak a vérellátó szolgálat dolgozói

Nemcsak a frontvonalban dolgozók munkája fontos, hanem azoké is, akik a másodvonalban dolgoznak - mondta az államtitkár.

Életmód

Te is segíthetsz: véradás lesz a Fedák Sári Színházban

A Vöröskereszt január 25-én, hétfőn várja a kerületieket véradásra a Fedák Sári Színházban 9 és 12:30 között.Kérik, hogy minden véradó vigye magával tajkártyáját, személyi igazolványát (vagy valamely más fényképes igazolványát,…

Közélet

A pécsi fejlesztéssel zárult le a Magyar Vöröskereszt több éves projektje

A 2017 júliusa és idén január között megvalósult országos program célja a veszélyeztetett, hátrányos helyzetű, krízishelyzetben lévő emberek, családok szükségleteihez igazodó, korszerű infrastrukturális keret kialakítása volt.…

Nagyvilág

A csehek már látják a fényt az alagút végén

Csehországban ugyan még javában tombol a koronavírus-járvány második vagy harmadik hulláma, ki számolja már, ám bízva a vészhelyzet lecsengésében elkezdtek idegenvezetőket toborozni a nyári turistaszezonra.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló