Óvoda hírek

Közélet › Óvoda

Új református óvodát adtak át Debrecenben

20.10.28 19:35

Az egyházi óvodák a valódi értékeket adják át a gyerekeknek, a kormány ezért támogatja az ilyen fejlesztéseket - erről beszélt Soltész Miklós államtitkár.

Négy pedagógus vesztete már életét koronavírus-fertőzés miatt

20.10.27 19:20

A Pedagógusok Szakszervezete a honlapján közölte a számot, a Klebelsberg Központ nem vezet nyilvántartást az áldozatokról.

A régi rendben folytatnák majd

20.10.27 12:19

A megszokott rendben szeretnék folytatni az oktatást a Miskolci Egyetemen a most hétfőtől elrendelt rendkívüli szünet után.

Újabb ovis csoportok csatlakoztak a KEVE-programhoz

20.10.27 11:58

A 2020/2021-es tanévben három óvodás csoport csatlakozott a programhoz.    A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a 2019/2020-as tanévtől bevezette és sikeresen működteti 38 megyei általános iskola első…

Svédországban központilag erőltetik rá a társadalomra a genderelméletet

20.10.26 10:22

Már a kilencvenes évek vége óta zajlik a kötelező érzékenyítés a svéd óvodákban és bölcsődékben. Svédországból Bugnyár Zoltán tudósított.

A(z) "Óvoda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A sepsiszentgyörgyi óvodapedagógusok is kapnak pénzt okoseszközre

Sepsiszentgyörgy önkormányzata kiterjesztette a távoktatáshoz szükséges számítástechnikai eszközök vásárlását támogató programját az óvodapedagógusokra is.

Nagyvilág

Koronavírus: szigorít Észtország

Észtországban maszkviselési kötelezettséget és további járványügyi szigorításokat vezettek be hétfőn a koronavírussal fertőzöttek számának szakadatlan emelkedése miatt.

Tudomány

Az ingatlanpiac jelenéről beszélhetünk, a jövő szinte ismeretlen

Nagyon eltérően, de hasonló kihívásokkal küzdenek az egyes ingatlanpiaci szereplők a járványhelyzet miatt. A néhány napja megrendezett Portfolio Property Investment Forumon az előadók felvázolták az ingatlanpiac lehetséges…

Közélet

Az online térben lehetnek a gyerekek bűncselekmények áldozatai

A kijárási korlátozások és a digitális oktatás miatt több időt töltenek a tinik a számítógépek előtt.

 

Kategória ajánló