Óvoda hírek

Közélet › Óvoda

Balogh László, Nagykanizsa polgármestere a döntések meghozatalakor a szakemberekre támaszkodik

20.03.17 11:42

A múlt hét folyamán rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet rendelt el a kormány annak érdekében, hogy mérsékelje a koronavírus terjedését. Számos intézkedés történt azóta országos és helyi szinten is, többek közt az óvodák, a bölcsődék és más intézmények…

Babják Zoltán: Oda kell figyelni az idősebbekre, oda kell figyelni családtagjainkra

20.03.17 11:08

Babják Zoltán, Beregszász polgármestere közösségi oldalán élő adásban tájékoztatta a város lakosait a katasztrófavédelmi bizottság mai soron kívüli ülésének határozatairól.

Nőnapi köszöntés Pál Dénessel Cigándon

20.03.17 11:08

A rendezvénnyel a Cigánd önkormányzatának kötelékébe tartozó hölgy dolgozóknak kedveskedték.

Koronavírus: minden keddi infó egy helyen

20.03.17 10:28

Az óvodát, a gondozási központot, és a Dr. Fél Edit Közösségi Teret is bezárták Átányban, jelentette be Jámbor Dénes polgármester. Kömlőn a napközi konyha látogatási tilalmát rendelték el. Cikkünk folyamatosan frissül!

A pedagógusok kreativitása kell, de több teher kerül a szülőkre is

20.03.16 20:34

Az általános iskolák gőzerővel dolgoznak a digitális munkarendre való áttérésen. A feltételek megteremtésével párhuzamosan már az első feladatokat is megkapták tegnap a tanulók.

Erzsébetvárosi óvodák, bölcsődék: rendkívüli zárvatartás, ügyelet

20.03.16 17:34

Erzsébetváros önkormányzata által fenntartott bölcsődékben és óvodákban 2020.03.17. napjától visszavonásig rendkívüli szünetet rendelt el.A bölcsődei és óvodai felvétel, illetve beszoktatás ez időszak alatt felfüggesztésre…

Gyermekorvosok: Ne vigyék rendelőbe a fertőzésgyanús gyermekeket!

20.03.16 17:22

Gyermekorvosok szervezetei arra kérik a szülőket, hogy koronavírus-fertőzöttség gyanújával ne vigyék gyermeküket a rendelőbe vagy a gyermekorvosi ügyeletre, hanem hívják telefonon házi gyermekorvosukat vagy a zöldszámok valamelyikét.

A(z) "Óvoda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Gyász: elhunyt Szabó Lászlóné Márta, óbudai óvodavezető

Szabó Lászlóné, Márta, az óbudai Cseresznyevirág Művészeti Óvoda tagóvodájának vezetője életének 59. évében elhunyt."Márta 2011 őszétől dolgozott kerületünkben, először a Cseresznyevirág Művészeti Óvodában…

Nagyvilág

Sokszervi gyulladást okozhat a gyermekeknek a koronavírus-fertőzés

​Hazánkban is megjelent a koronavírus egyik szövődménye a sokszervi gyulladás, amely főleg a víruson tünetmentesen átesett gyerekeknél alakulhat ki. 

Tudomány

Újabb jelentős segítség a gyereküket egyedül nevelő szülőknek

Új szolgáltatásokkal segít az Egyszülős Központ a járvány idején.

Közélet

Botka László: Elődeink nagysága és a jövő generációinak érdeke kívánja most, hogy bátrak legyenek az egyetem polgárai

Eddigi leghevesebb megnyilvánulását tette Botka László polgármester kedden este a szegedi egyetem modellváltása kapcsán. 

 

Kategória ajánló