Otthonápolás hírek

Életmód › Otthonápolás

Leszavazták a parlamentben az otthonápolási díjak emelését

19.06.12 19:53

A kormánypárti többség nemmel szavazott arra a javaslatra, hogy emeljék fel 100 ezer forintra az otthonápolási díj minden formáját.

Ungár Péter a szociális szektor összeomlásától tart

19.06.12 16:05

Az otthonápolást csak félig oldotta meg a kormány – jelentette ki Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője az InfoRádióban. A politikus korábban úgy nyilatkozott, a kormánynak nem fontosak a szociális szektorban dolgozók, a bérük rendezésére…

Az Orbán-kormány titkolózik, az ombudsman vizsgálatot indított a gyod miatt

19.04.16 21:12

Sok a félelem és a bizonytalanság az új ellátási forma körül, és miközben az Orbán-kormány politikai hisztériát emleget, az Emmi titkosította a jogalkotást előkészítő anyagokat.

Komlón is létrejött az ellenzéki összefogás az önkormányzati választásra

19.03.19 17:23

Sajtótájékoztatón mutatta be Hohn Krisztina, az LMP országgyűlési képviselője és Szakács László, az MSZP elnökhelyettese Ferenczy Tamást az ellenzék által támogatott polgármesterjelöltet.

Nem vár bocsánatkérést Jakab Péter

19.03.04 16:46

Nem vár bocsánatkérést és nem kérte számon Jakab Péter a Jobbik új országgyűlési képviselőjét, aki korábban félrekommunikált zsidónak nevezte a párt frakcióvezetővezető-helyettesét.

Fidesz: Ungár Péter kétszínű ellenzéki politikus

19.03.03 13:43

A Fidesz-frakció úgy fogalmaz: Ungár Péter egyike azoknak a kétszínű ellenzéki politikusoknak, akik nem szavazták meg az ápolási díj emelését.

A(z) "Otthonápolás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

A nap legfontosabb hírei – 2019. június 12.

Leszavazta a Fidesz az otthonápolási díjak megemelését, Schmidt Mária szerint lehet, hogy Soros nem zsidó.

Életmód

LMP: Az Emmi is elismerte, hibázott az autisták ügyében

Rosszul határozta meg az Emmi meg az otthongondozási díj pontrendszerét, az autista gyerekek szempontjait nem vette figyelembe - az LMP szerint ezt ismerte el az Emmi egy egyeztetéssorozat végén.

Politikus

Zalaegerszegen is közös jelölteket állít az ellenzék, de nem pártszínekben

Zalaegerszegen az MSZP, a DK, a Momentum, a Jobbik és az LMP közösen, de nem pártszínekben állít polgármesterjelöltet és egyéni képviselőjelölteket az önkormányzati választásra – hangzott el az öt ellenzéki párt pénteki…

Életmód

Ez milyen ritka: Ungár Péter bocsánatot kért az LMP csúfos kudarca után – részletek

A parlament mai ülésén szót kapott Ungár Péter, az LMP képviselője, aki alapvetően az ápolási díj kapcsán kért szót, de beszédében az EP-választáson elszenvedett LMP-s kudarcról is mondott pár fontos mondatot:

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló