Oszvald Marika hírek

Ismert személy › Oszvald Marika

Oszvald Marika lesz az útitársa Meizl Ottónak

19.12.27 14:13

Hazánk egyik legismertebb színésznőjével, a Kossuth-díjas Oszvald Marikával közösen indul a Budapest–­Bamako sivatagi ralin a kiskunfélegyházi Meizl Ottó.

Oszvald Marika ezt jól kitalálta: ha elrabolják a Bamako ralin, majd addig énekel a brigantiknak, amíg inkább elengedik

19.11.08 13:46

Oszvald Marika a Budapest–Bamako ralin való indulásával családja és barátai szerint is messze túllőtt a célon. Maguk a szervezők is azt mondják, hogy mindenki csak saját felelősségére vállalja a megmérettetést – írja a Ripost.

Oszvald Marika: Féltem újra autóba ülni

19.11.07 11:52

Oszvald Marika júliusi autóbalesete óta újra vezet. A színésznő a hosszabb kihagyás után félve ült a volán mögé, és azóta is sokkal óvatosabban szeli az utakat. 

Oszvald Marika megbocsát, de haragszik: börtönbe megy a férfi, akik ellopta a kalocsai mintával dúsan hímzett, félmilliós fellépőruháját

19.10.10 07:49

Megbocsátott Oszvald Marika, de haragszik a tegnap egy év tíz hónapnyi börtönre ítélt férfira, aki tavaly nyáron az autóját feltörve egymilliós értékű fellépőruháit és az édesanyja fülbevalóját bőröndöstül ellopta – írja a Blikk.

A(z) "Oszvald Marika" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Bamako-ralis élményeiről vallott Oszvald Marika: különleges szuvenírrel tért haza

Bamako-ralis élményeiről vallott Oszvald Marika: különleges szuvenírrel tért haza

Ország

Gigi Hadid csúnyán helyretette Jake Pault

Jake Paul beszólt Zayn Maliknak Twitteren, az egykori One Direction-tag barátnője helyretette a YouTube sztárt.

Sport

Vogel Adrienn a rali-Eb-n versenyez 2020-ban

“Jelenleg a rali-Eb négy futama, a Lengyel, a Róma, a Barum Rally és a Rally Hungary van betervezve. A főszponzorunk igénye, hogy ezekben az országokban megjelenjünk, így esett a választás az Eb-re, de itthon is szeretnénk minél…

Esemény

Gyászmisén búcsúztatták Tornai Józsefet

Gyászmise keretében vettek búcsút Tornai József Kossuth-díjas költőtől, írótól, műfordítótól, a nemzet művészétől, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagjától csütörtökön a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony…

 

Kategória ajánló