Oszter Sándor hírek

Ismert személy › Oszter Sándor

Komoly autóbalesetet szenvedett Oszter Sándor felesége

20.05.20 04:12

Megviselték a történtek, még most is remeg az idegességtől Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella, aki hétfőn szenvedett autóbalesetet.

„Meghurcoltak és megszégyenítettek" – kesereg a felmentett Oszter Sándor, aki szerint sok milliós összeget vesztett a pere miatt

20.01.25 09:31

Évekig húzódott Oszter Sándor bírósági ügye, amelyben a színészt és hat társát befolyással üzérkedéssel vádolták. A 71 éves Oszterre az ügyészség négy év hét hónap letöltendő börtönbüntetést kért, a másodfokú tárgyalás ítélete azonban…

Döbbenetes vallomás: Oszter Sándor nem volt jó apa

19.12.06 16:38

Oszter Sándor büszke az elért sikereire, van azonban egy valami, amit másképp csinálna, ha újrakezdhetné.

Oszter Sándor: Éjjel-nappal gyerekeket gyártanék

19.12.06 08:21

Az utolsó magyar nábobként jellemzi férjét Failoni Donatella. Oszter Sándor – akinek a botrányairól az elmúlt években hangos volt a sajtó – az apaságról, a párkapcsolatáról és a túlzott italozásról mesélt őszintén.

A(z) "Oszter Sándor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Komoly autóbalesetet szenvedett Oszter Sándor felesége

Megviselték a történtek, még most is remeg az idegességtől Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella, aki hétfőn szenvedett autóbalesetet.

Közélet

A lábánál fogva húzta ki a bárpultból a tolvajt a szoboszlói pincér

Tárgyalás mellőzésével hozott büntetővégzést a Hajdúszoboszlói Járásbíróság annak a fiatalkorú fiúnak az ügyében, aki besurrant egy hajdúszoboszlói szálloda wellness részlegébe. Büntetővégzésével a bíróság lopás vétség kísérletében…

Gazdaság

Változtak a közmunka szabályai

Az önállóan elhelyezkedni képes és szakképzettséggel rendelkező személyek is lehetnek közmunkások a vírusjárvány miatti veszélyhelyzet ideje alatt. A jogszabály május 17-től hatályos.

Életmód

Részegen, jogsi nélkül gázoltak halálra egy kerékpárost

A 19 éves nyíregyházi sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

 

Kategória ajánló