Őszödi beszéd hírek

Közélet › Őszödi beszéd

Médianéző Központ: Minden jobboldali párt emlékeztetni fog az őszödi beszédre

Tegnap 19:52

Boros Bánk Levente közölte: a mostani generáció szempontjából azért fontos a beszéd, mert a modern magyar politikatörténet legnagyobb botránya lett, lerántotta a leplet a kormányzásról.

Fény derült minden lódításra

Tegnap 19:43

Ma tizenhárom éve, hogy kiszivárgott az őszödi beszéd, pontosabban annak legfontosabb mondatai, aminek következtében Magyarország a rendszerváltás utáni legsúlyosabb politikai válságát élte át.

Magyar Nemzet: Fény derült minden hazugságra

Tegnap 10:04

Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése megmagyarázta, hogy a Gyurcsány-kormány miért csinált teljesen mást, mint amit ígért.

A belénk égetett őszödi beszéd

Tegnap 08:19

Egy lélegzetvétel erejéig érdemes visszatérni a 2006-os őszödi beszéd nyilvánosság elé kerülését (szeptember 17-e) követő súlyos belpolitikai válságra és annak következményeire.

Macron Orbán Magyarországát dicsérte

19.09.13 16:40

Az illegális migrációt elutasító Orbán Viktorral nem ért egyet a francia elnök, de inspirálónak tartja. Vagyis, Európa válságában egy új utat találó országnak látja Magyarországot.

Fiatalokra vadászik Gyurcsány Ferenc pártja

19.08.05 06:45

Logikus és szükségszerű, hogy Gyurcsány Ferenc a fiatalokkal újítaná meg pártja bázisát, akik nem emlékeznek vagy nem is tudnak az ország csődbe viteléről, és a 2006-os állami erőszakról.

Márki-Zay: retteghetnek a fideszesek

18.10.03 13:27

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a szegedi városvezetők elítélése adhat okot a jobboldalon a félelemre. Márki-Zay beszélt arról is, mi lesz az ígéreteivel, miszerint az előző városvezetés korrupciógyanús ügyeit mind kivizsgálja.

Tizenkét éve ostromolták meg a tüntetők a tv-székházat

18.09.19 00:03

Az egykori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc és őszödi beszéde tette tönkre a szocialista pártot - mondta Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

A(z) "Őszödi beszéd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Médianéző Központ: Minden jobboldali párt emlékeztetni fog az őszödi beszédre

Boros Bánk Levente közölte: a mostani generáció szempontjából azért fontos a beszéd, mert a modern magyar politikatörténet legnagyobb botránya lett, lerántotta a leplet a kormányzásról.

Politikus

“Hatalmas hősök”- Gyurcsány Konrádra, Hellerre és Rajkra emlékezik

A volt miniszterelnök szerint a Konrád, Heller és Rajk "hatalmas hősök". Szerinte akik ítélkeznek felettük, azok "porszemek lesznek a sziklák árnyékában". Az alábbiakban teljes terjedelmében idézzük a DK elnökének Facebook…

Politikus

Hollik István: Érdemes a Fidesz-KDNP jelöltjeit támogatni

Az a fontos, hogy minél több embert meg tudjunk győzni minden nap és minden településen arról, érdemes a Fidesz-KDNP jelöltjeit, polgármesterjelöltjeit támogatni - mondta Hollik István Miskolcon, egy választási fórumon kedden.

Politikus

Kabaréba illően titkolja a kormány, hány vendégmunkás van Magyarországon

A Pénzügyminisztérium a jobbikos Jakab Péter harmadik levelére sem ad pontos választ.

 

Kategória ajánló