Oszkó Péter hírek

Politikus › Oszkó Péter

Oszkó: az iparűzési adó rontja a versenyképességet

20.03.10 09:25

Érdemes megfontolni a helyi iparűzési adó átalakítását, mert ez az adónem éppen azokat a cégeket nem segíti, amelyek fejlesztenek - mondta az InfoRádiónak Oszkó Péter, volt pénzügyminiszter, az OXO Technologies Holding alapító-tulajdonosa.

Oszkó Péter: "a koronavírusnak lehet hasonló kifutása, mint a 2008-as gazdasági válságnak"

20.03.09 21:06

A koronavírusnak lehet hasonló kifutása, mint a 2008-as gazdasági világválságnak. Ezt mondta Oszkó Péter az Egyenes Beszédben. A volt pénzügyminiszter ugyanakkor arról beszélt, lehetséges hogy a járvány néhány hónap alatt véget ér, és nem lesz…

Oszkó Péter dicséri a magyar gazdaságpolitikát

20.03.05 16:01

Lehet, hogy a liberális közgazdászok most megrökönyödnek, de Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere nagyon is jókat mond a magyar gazdaságpolitikáról.

„Ha elmegy a dagály, látszik, hogy kinek van letolva a nadrágja” – Interjú Oszkó Péterrel

19.11.23 10:42

Eddig pénzburok védte a kormányt – mondta Oszkó Péter, az OXO Labs alapító-cégvezetője, volt pénzügyminiszter, aki szerint a pénzbőség vége nem feltétlenül jelent válságot.

Tőzsdére vinné cégét Oszkó Péter

19.11.21 10:01

A régió meghatározó szereplőjévé válna az öt éve alapított OXO Labs, két év múlva pedig tőzsdére vihetik a céget, monta el a Világgazdaságnak Oszkó Péter, a társaság alapító-ügyvezetője.

Források startupoknak: Az ötletre is van pénz

19.10.10 11:14

A kkv-k ma nem panaszkodhatnak, ha tőkére van szükségük, akkor meglehetősen széles palettáról válogathatnak – osztotta meg benyomásait a Piac & Profittal Oszkó Péter, akinek cége, az OXO Csoport 2015-től juttatja forráshoz a hozzájuk fordulókat.

Oszkó Péter: nem sikervállalkozóból, hanem sikerbefektetőből van igazán kevés

19.05.08 11:19

A jó tíz éve elindított EU Jeremie-programok jobban is hozzájárulhattak volna ahhoz, hogy a kockázatitőke-szektor befektetői szegmense is tartós fejlődésnek induljon, e tekintetben Magyarország még a közép- és kelet-európai régióban is a…

A(z) "Oszkó Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Oszkó Péter dicséri a magyar gazdaságpolitikát

Lehet, hogy a liberális közgazdászok most megrökönyödnek, de Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere nagyon is jókat mond a magyar gazdaságpolitikáról.

Gazdaság

Ravasz: Az új romaügyi kormánybiztos legsürgetőbb feladata a válságkezelés lesz

Andrea Bučková, az új romaügyi kormánybiztos legsürgetőbb feladata az lesz, hogy kezelje a marginalizálódott roma közösségeken belül kialakult helyzetet az új típusú koronavírus terjedésével összefüggésben. Ezt Ravasz Ábel, a…

 

Kategória ajánló