Oszama bin Laden hírek

Ismert személy › Oszama bin Laden

Trump-rajongó Oszama bin Laden unokahúga

20.09.11 18:45

A meggyilkolt terrorista unokahúga elmondása szerint az Egyesült Államokra leselkedő veszélyektől kizárólag a jelenlegi elnök tudja megvédeni az országot.

Fft: „Mintha én lennék a foci Bin Ladenje”

20.09.08 15:01

Miután 18 évesen feltűnt a Newcastle csapatában, Nile Rangert a legígéretesebb tehetségek között tartották számon. Amióta azonban a 29 éves csatár két éve otthagyta a Southendet, nem találja a helyét. Személyesen kérdeztük viharos múltjáról, arról,…

A pakisztáni kormányfő mártírnak nevezte bin Ladent

20.06.27 13:35

Mártírnak nevezte Oszama bin Ladent a pakisztáni miniszterelnök a parlamentben elmondott beszédében helyi idő szerint csütörtökön, hozzátéve, hogy elhibázottnak tartja elődei együttműködését Washingtonnal a terrorizmus elleni harcban.

15 ezer szurkolójával együtt Oszama bin Laden fejét is kiragasztotta a lelátóra az angol klub

20.06.25 10:56

A roppant kínos helyzetbe keveredett Leeds United labdarúgócsapata jelezte, hogy eltávolította az egykori terroristavezér, Oszama bin Laden fotóját a stadionjának lelátójáról.

Fft: a futballtörténelem leghíresebb emberrablásai

20.03.28 11:19

AK–47-esek, álruhások, autósüldözések, a brazil „Bin Laden”. Amikor a futballistákat vagy családtagjaikat elrabolják, kezdetét veszi a téboly, ahogy azt a FourFourTwo összeállítása is bizonyítja.

Fft: Oszama sem tudta elképzelni futball nélkül az életét

20.01.16 12:28

Az al-Kaida 2011-ben kivégzett vezére sem tudta elképzelni futball nélkül az életét: Oszama bin Laden az Arsenalnak szurkolt, megszállott labdagyűjtő volt, és FourFourTwo-t olvasott.

Punkbandában zenél Bin Laden unokahúga

19.12.01 10:25

Wafah Dufour New Yorkban élt a tizennyolc évvel ezelőtti terrortá- madás idején, most Londonban lép fel punkbandájával. A 44 éves éne- kesnő és gitáros a Guinness sörbi- rodalom egyik örökösével zenél.

A(z) "Oszama bin Laden" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Trump-rajongó Oszama bin Laden unokahúga

A Svájcban élő Núr bin Ládin szerint csak az amerikai elnök tud megakadályozni egy újabb 9/11-et.

Közélet

Kilencvenöt kilogramm marihuánát foglaltak le

Maros és Kolozs megyében több házkutatást tartottak kedden a rendőrök, csendőrök és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) ügyészei drogtermesztés, -birtoklás és -kereskedelem gyanúja miatt.

Közélet

Felmentést kért a kémkedéssel vádolt egykori jobbikos politikus ügyvédje védőbeszédében

Felmentést kért a kémkedéssel és más bűncselekményekkel vádolt Kovács Béla egykori jobbikos politikus ügyvédje védőbeszédében a Budapest Környéki Törvényszéken pénteken. Kovács Béla 2010 májusában lett a Jobbik európai…

Ország

Felakasztaná vagy kémiailag kasztrálná az erőszakolókat a pakisztáni kormányfő

Imrán Hán az európai uniós kereskedelmi kapcsolatokra gondolva, végül elvetette a halálbüntetés gondolatát. Dél-Ázsiában gyakran gyermekek a nemi erőszak áldozatai.

 

Kategória ajánló