Országos Mentőszolgálat hírek

Közélet › Országos Mentőszolgálat

Győrfi Pál: napi 12-12 ezer koronavírus-tesztet kérnek a mentőktől a háziorvosok

20.11.16 12:13

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Kossuth Rádióban azt mondta: korábban a tesztelés mintegy napi 100–150 feladatot jelentett az Országos Mentőszolgálatnak, ami nem volt komoly kihívás, a második hullámban viszont egyik napról a másikra…

Diszpécsernek állna a pécsi alpolgármester

20.11.16 07:51

Bognár Szilvia saját maga jelentette be közösségi oldalán, hogy önkéntesnek állna. "Jelentkeztem az Országos Mentőszolgálat felhívására, akik önkénteseket toboroznak. A fejleményekről beszámolok. Nem felejtem: MINDENKIre szükség van,…

Új videóval tért vissza Győrfi Pál: most ezt mondja a koronavírusról

20.11.12 20:52

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője a járvány első hulláma alatt videókban mondta el, hogyan védekezhetünk, most a kormány új intézkedéseit ismerteti.

A mentőszolgálat üzeni: A koronavírus-fertőzöttek csak súlyos esetben hívjanak mentőt!

20.11.11 14:40

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint ha enyhe lefolyású a betegség, elegendő az otthoni kúrálás. A 155-ös segélyhívó számot csak mozgásképtelenség vagy légszomj, súlyos légzési nehézségek…

PCR teszt pont nyílt Orosházán

20.11.09 11:19

Állandó SARS COVID mintavételi pontot nyitott az Országos Mentőszolgálat az Orosházi Kórház szakrendelőjének a földszintjén.

A(z) "Országos Mentőszolgálat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Győrfi Pál: tartsunk ki, hogy hamar túljussunk a járvány csúcsán

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője legutóbbi felhívásában arra kért mindenkit, hogy gondoljanak azokra a mentősökre és egészségügyi dolgozókra, akik folyamatosan végzik a munkájukat.

Nagyvilág

A Magyar Hang bejutott egy koronavírusos betegeket gyűjtő járványkórházba – Romániában

Szívesen fogadták az újságírókat a székelyudvarhelyi kórházban, mert a dolgozók érdeke is az, hogy az emberek lássák, mit tesz a vírus egy emberrel.

Életmód

Ismét meghalt egy mentős koronavírusban

Három nap alatt négy egészségügyi dolgozó vesztette életét a járványban.

 

Kategória ajánló