Országház hírek

Közélet › Országház

Nem eladó, de van ára az Országháznak

19.10.22 08:13

Nehéz lenne és sokba kerülne felbecsülni a valódi értékét. Már a telek is horribilis összegbe kerülne, amelyen áll.

Végre kiderült, mennyit ér az Országház épülete

19.10.22 07:34

Értékbecslését nemcsak az nehezíti, hogy műemléki és történelmi ingatlan, hanem a szükséges adatmennyiség megszerzése és feldolgozása is.

Több mint 28 milliárd forintot ér az Országház, de nem akarják eladni

19.10.22 07:01

Több mint 28 milliárd forint az Országház könyv szerinti értéke - közölte a Világgazdaság érdeklődésére az Országgyűlés sajtóirodája, amely ugyanakkor leszögezte, hogy az épület nem eladó.

Orbán Viktor a parlamentben is értékel, de a folyosón már nem lehet spontán kérdezni

19.10.20 11:31

Orbán Viktor ma az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján értékeli napirend előtt az önkormányzati választásokat és beszél az elkövetkező időszak terveiről. Az őszi parlamenti jogalkotási programban nincs alkotmánymódositás, sem ellenzéki…

Tovább korlátozza a sajtó munkáját a parlamentben Kövér László

19.10.20 08:51

Hétfőtől az ülésterem teljes környezetéből kitiltotta az újságírókat, akik csak a kijelölt útvonalon mozoghatnak és a képviselők ott is bármikor megtagadhatják a válaszadást.

Tovább korlátozódik a parlamenti tudósítók munkája

19.10.17 01:35

Mostantól tilos például a Parlamentben a kérdések elől menekülő képviselőket követni, vagyis kitartónak lenni, élni a nyilvánosság erejével, tehát tovább szűkülnek a média lehetőségei.

Újabb támogatást kapnak a nyugdíjasok!

19.10.01 12:40

A rezsiutalvány után újra jó hírt kaptak a nyugdíjasok. Érkezik a nyugdíjprémium, aminek az átlagos összege 20 160 forint lesz, a nyugdíj-kiegészítésé pedig 11 ezer forint.  A pénzt novemberben egy összegben kapják meg a nyugdíjasok. Dr. Farkas András…

A(z) "Országház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Varga Mihály benyújtja a 2021-es költségvetést! Itt nézze élőben

Az Országgyűlés sajtóirodájának tájékoztatása szerint a 2021-es költségvetési törvényjavaslat benyújtására kedden, 10 órakor kerül sor az Országház Delegációs termében.

Politikus

Az európai hatalmak meg akarták ölni Magyarországot

Pásztor István köszönetet mondott Orbán Viktornak nemzet- és szomszédságpolitikájáért.

Politikus

Trianon 100: csak Kövér és Áder beszélt a Parlamentben

A trianoni békeszerződés aláírásának évfordulója alkalmából csütörtökön emlékülést tartott az Országgyűlés. Ezen Kövér László házelnök és Áder János köztársasági elnök mondott beszédet. Előbbi szerint ma „államhatárokon és…

Politikus

Virológusokkal, orvosszakértőkkel és Rogán Antallal egyeztet Orbán Viktor a fővárosi újranyitásról

Orvostudományi vezetőkkel folytatott konzultációt Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-helyzettel kapcsolatos soron következő intézkedésekről a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök…

 

Kategória ajánló