Országház hírek

Közélet › Országház

Négy csongrádi város címere is felkerül az Országházra

20.03.07 18:07

A Nemzeti Összetartozás Éve kapcsán újjátervezik a parlament homlokzatán lévő címerállományt,

Olyan címerek kerülnek most az Országházra, amik még a felavatásakor sem voltak rajta

20.03.07 09:28

A Parlament épületének 1896-os felavatására nem készült el minden kőcímer az összesen 386 helyre, ezért több meglévőt sokszorosítani kellett. Eddig nem volt rajta Hódmezővásárhely, Tata, Zalaegerszeg, Szombathely, de még Szolnok címere sem.

Orbán: Az idő minket igazol

20.03.06 12:55

A „kijózanodás” kora kopogtat Európa ajtaján, a liberális és globális illúziók korát lezárva, fogalmazott a 100 éves magyar rendőrség ünnepélyes állománygyűlésén Orbán Viktor, aki kijelentette: a rend a szabadság alapja.

Orbán: A rend a szabadság alapja

20.03.06 12:26

„Gyermekeinket egészséges családi és nemzeti öntudatra neveljük, rendőreinket támogatjuk, és büszkék vagyunk a sikereikre.”

Smidt Róbert fafaragó szülőfalujában is bemutatta a Himnusz című alkotását

20.02.29 08:58

Vándorútja utolsó állomására érkezett a Himnusz táblakép, mielőtt elfoglalja végső helyét a magyar Országházban. A Szőgyénben élő fafaragó, Smidt Róbert, Himnusz című monumentális alkotása egy egyedülálló műalkotás, amely hat éven át készült a…

A vádlottak padjára akarják ültetni Magyarországot

20.02.18 09:16

Az a lényeg, hogy megvádolhassák és a vádlottak padjára ültethessék Magyarországot.

Költözik a kormány - lezárták a Vár egy részét

20.02.12 14:17

Szombatig lezárták az Országház utcát toronydaru-állítás miatt - adta hírül a Budapesti Közlekedési Központ (BKK)

Új városok címerei is felkerülnek az Országház homlokzatára

20.02.07 12:47

A Nemzeti Összetartozás Évéhez kapcsolódóan az Országgyűlés Hivatala módosítja az Országház homlokzatán lévő mészkőből készült címergalériát – közölte az Országgyűlés Sajtóirodája.

Közeleg a 28. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje

20.01.24 12:04

Az Innovációs Nagydíjon kívül, összesen hét innovációs díj kerül átadásra, március 27-én az Országházban, azon társaságok számára, melyek 2020. február 12-ig beadják jelentkezésüket.

A(z) "Országház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Gyurcsány Kálmán Olgája húzhatja keresztül Tordai számításait

„Egyre több jel mutat arra, hogy Tordai Bence, az Országház nem hivatalos bohóca az általa priorizált budapesti, második kerületi választókörzet helyett »B tervként« Vácon indulna 2022-ben” – írja a Vác Online

Közélet

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

A rendőrök öt határsértővel, valamint két embercsempésszel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Csongrád-Csanád megyében.

Kultúra és szórakozás

Horgászjegyeket kaptak ajándékba a debreceni egészségügyi dolgozók

Az egészségügyi dolgozók munkájának elismeréséül 500 darab horgászjegyet ajánlottak fel többek között a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház számára. Az ajándékutalványokat január 14-én adták át a társaság tiszafüredi…

Esemény

Lezárt ügy: pénztárgépből lopott

Lezárt ügy: pénztárgépből lopott Heves Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 17., v - 07:56 A hatvani rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kategória ajánló