Országház hírek

Közélet › Országház

Trombitás Kristóf: „A Fidesz-KDNP az EU legsikeresebb politikai konstrukciója” – konferenciát rendeztek a kereszténydemokráciáról

19.11.01 16:37

Milyen küldetése lehet egy kereszténydemokrata pártnak ma? Mi a KDNP feladata? Idén hetvenöt éves Magyarországon az intézményesített kereszténydemokrata gondolat, ennek emlékére tartottak nagyszabású konferenciát az Országházban. Tudósításunk.

Orbán szerint nála az igazság

19.10.31 12:41

A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szövetsége egy bajtársias szövetség – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a KDNP honlapjára feltöltött videóban. A kormányfő hozzátette: ez a szövetség túl a barátságon…

Steindl Imre, az Országház tervezője 180 éve született

19.10.27 09:39

Száznyolcvan éve, 1839. október 29-én született Pesten Steindl Imre, a századvég egyik legkiemelkedőbb építésze, az Országház tervezője.

Éppen 30 éve született meg a „közepesen erős köztársaság”

19.10.23 09:43

Harminc éve ezen a napon kiáltotta ki Szűrös Mátyás a Magyar Köztársaságot. A rendszerváltás fontos mérföldköve ez. Kinyitottuk a HVG ezt feldolgozó, harminc évvel ezelőtti számát.

Rétvári: A megváltozott munkaképességűek jövedelmét venné el az ellenzék

19.10.22 14:07

Az MSZP részéről Harangozó Tamás a rokkantnyugdíjak rendezését kérte számon a kormányon, mire az Emmi parlamenti államtitkára úgy fogalmazott: az ellenzék az érintett munkavállalók megemelkedett bérét akarja elvenni.

Nem eladó, de van ára az Országháznak

19.10.22 08:13

Nehéz lenne és sokba kerülne felbecsülni a valódi értékét. Már a telek is horribilis összegbe kerülne, amelyen áll.

Végre kiderült, mennyit ér az Országház épülete

19.10.22 07:34

Értékbecslését nemcsak az nehezíti, hogy műemléki és történelmi ingatlan, hanem a szükséges adatmennyiség megszerzése és feldolgozása is.

A(z) "Országház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Rétvári: a velünk szemben ülők elődei üldözték a kereszténydemokratákat

Milyen küldetése lehet egy kereszténydemokrata pártnak ma? Mi a KDNP feladata? Idén hetvenöt éves Magyarországon az intézményesített kereszténydemokrata gondolat, ennek emlékére tartottak nagyszabású…

Politikus

Orbán Viktor is gratulált Babos Tímeának

Babos Tímea még Orbán Viktor miniszterelnöktől is kapott levelet, miután sorozatban harmadszor is megnyerte a WTA-világbajnokság páros versenyét – írja a Magyar Hírlap.

Politikus

Beperlik Kövér Lászlót és az Országgyűlés Hivatalát a sajtókarám miatt

Az Azonnali.hu azért perli az Országgyűlés elnökét és az Országgyűlés Hivatalát, mert az internetes oldal szerint Kövér László és a hivatal törvénybe jogellenesen akadályozza a sajtó működését a parlamentben.

Politikus

Orbán Viktor meghívta Karácsony Gergelyt a szerdai kormányülésre

Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Karácsony Gergely főpolgármesternek megválasztásához, egyúttal meghívta őt a szerdai kormányülésre, ahol a budapesti fejlesztések jövőjéről is tárgyalnak - közölte…

 

Kategória ajánló