Őrség hírek

Magyar település › Őrség

Országszerte zártan kell tartani a baromfit

20.01.23 20:10

Január 16-án megjelent az országos főállatorvos legújabb határozata, amely Magyarország teljes területén előírja a baromfik zártan tartását.

Bölényeket telepítettek az Őrségi Nemzeti Parkba

20.01.07 11:46

Ismerjék meg a magyar nemzeti parkok történetének újabb nagy fejezetét! Bölények érkeztek az Örségi Nemzeti Parkba.

Észrevételezésen nemzeti parkok jelentéstervezetei

19.11.29 07:04

Az Állami Számvevőszék megküldte hét nemzeti park igazgatóságnak ellenőrzéséről készült számvevőszéki jelentéstervezetét az ellenőrzött szervezetek vezetői részére, akik 15 napon belül észrevételt tehetnek az ellenőrzés megállapításaira.

Még mindig nincs nyoma papírlapot lobogtató sánta bankrablónak

19.11.21 07:43

Egyelőre még keresik a rendőrök azt a férfit, aki kedd késő délelőtt rabolt ki egy pénzintézetet a Komlói út elején, sajtóinformációk szerint hárommillió forintot meglovasítva.

Focipályát dúltak fel a vaddisznók az Őrségben

19.11.19 15:25

Az éjszaka portyázó vaddisznók komoly károkat okoznak az őrségi településeken. A lakók megoldást sürgetnek.

Vadon élhetnek európai bölények az Őrségi Nemzeti Parkban

19.11.12 06:10

Európai bölényekkel népesítették be az Őrségi Nemzeti Park egy hetven hektáros, fokozatosan újra vadonná alakuló területrészét.

Vadonná alakítják Magyarország egyik részét

19.11.09 13:42

Európai bölényekkel népesítették be az Őrségi Nemzeti Park egy hetven hektáros, fokozatosan újra vadonná alakuló területrészét.

A(z) "Őrség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Madárinfluenza: a szigorú intézkedések betartására hívták fel a figyelmet az egyik vasi településen

A múlt héten jelent meg az országos főállatorvos legújabb határozata, amelyben az ország teljes területén előírja a baromfik zártan tartását. Az őrségi településen közleményben hívták fel az állattartók figyelmét az intézkedés szigorú…

Életmód

Révész Máriusz: Sikeres projektek kellenek a nemzeti parkokban

Az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos a csopaki Park Villa Panzió és Konferenciaközpont 40 millió forintos fejlesztésének keddi átadóján a nemzeti parkok sikeres projektjeinek fontosságáról beszélt.

Kultúra és szórakozás

Két hónappal később tartják meg a Mohácsi Busójáró Retro Fesztivált

Némi zavar támadt az erőben: hétfőn előbb egy közleményben azt írta a mohácsi önkormányzat, elhatárolódnak a „Mohácsi Busójáró Retro Fesztiváltól”, amit szerintük nem is fognak megtartani, később pedig azt, hogy mégis megtartják…

Életmód

A szélsőséges időjárás és a drága munkaerő is drágíthatja a zöldségeket

Idén egyelőre nehéz felmérni, hogy merre fognak mozdulni a zöldség- és gyümölcsárak, a tavalyi jelentősebb, inflációt meghaladó drágulás után. Több tényező is van, ami az áremelkedés irányába mutat, így például a dráguló…

 

Kategória ajánló