Oroszország hírek

Ország › Oroszország

Újabb 100 ezer adag Szputnyik V vakcina érkezett Magyarországra

21.02.22 23:12

Az oltóanyagok a Nemzeti Népegészségügyi Központba érkeznek, és ha ott szakmailag döntenek róluk, akkor már fel is lehet használni azokat – közölte Szijjártó Péter külügyminiszter.

Szankciókat tervez az EU Alekszej Navalnij bebörtönzése miatt

21.02.22 17:57

Erről állapodtak meg az uniós külügyminiszterek. Az Európai Unió mindazokat korlátozni fogja, akik felelősek Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus elítéléséért és börtönbe csukásáért.        

A vesztes háború után orosz segítségért fohászkodik Örményország

21.02.22 16:52

Örményország szívesen venné a területén található orosz katonai bázis kiterjesztését, illetve orosz csapatok telepítését Azerbajdzsánnal közös határához a tavalyi hegyi-karabahi konfliktus nyomán - jelentette ki Vagarsak Arutjunján örmény védelmi…

Az orosz bíróság elutasította Navalnij fellebbezését

21.02.22 16:09

Alekszej Navalnij ellenzéki politikus és egyben Putyin legnagyobb kritikusa fellebbezést nyújtott be a börtönbüntetés ellen, azonban a bíróság ezt elutasította.

Kemény kritikát kapott Oroszország és Kína

21.02.22 15:51

Erős bírálatot fogalmazott meg Heiko Maas német külügyminiszter Kínával és Oroszországgal szemben. A német tárcavezető az emberi jogok helyzete miatt az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa előtt bírálta a két országot hétfőn.  

Kék és zöld kutyák – vegyi környezetszennyezés? (videóval)

21.02.22 15:07

Két oroszországi ipartelepen, egymástól több száz kilométerre fekvő helyeken felbukkant színes bundájú kutyák rejtélye foglalkoztatja az orosz közvéleményt és a hatóságokat több mint egy hete.

A(z) "Oroszország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Az alkudozás miatt tarthat itt az uniós vakcinabeszerzés

Az Európai Bizottság lejáratókampányt folytat a BioNTech német gyógyszergyártó cég ellen – állítja a Focus.de német hírportálon megjelent írásában Jan Fleischauer német újságíró.

Nagyvilág

Koronavírus: oltási körkép a nagyvilágból

Budapest - A világon csak Magyarországon és az Emírségekben oltanak ötféle Covid-vakcinával. Izraelben a lakosság egyharmada már védett.

Nagyvilág

Visszatérhet a vörös terror atyja Moszkva központjába

Feliksz Dzerzsinszkij szelleme kísért. Üzenetértékű lenne, ha visszaállítanák szobrát az egykori KGB székház elé.

Politikus

Putyin Oroszország elleni provokációkra figyelmeztet

Moszkvának tudomására jutott, hogy a koronavírus okozta Covid-19 betegség elleni küzdelemben, egyebek között az orvostudomány területén elért eredményeivel kapcsolatban "információs provokációk készülnek ellene" -…

 

Kategória ajánló