Oroszlán Szonja hírek

Ismert személy › Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja meghökkentő vallomást tett – Intim titkot árult el a színésznő

20.06.25 06:43

Nem akármilyen témáról vallott őszintén az immár öt esztendeje az Egyesült Államokban, Philadelphiában élő színésznő, Oroszlán Szonja (43) Szabó Győzőnek (49), a Blikk+Győző című műsor ma megjelenő adásában.

Itthon színésznő volt, most állatkórházban dolgozik - 43 lett Oroszlán Szonja

20.05.19 10:02

A hazai közönség főként a Valami Amerika trilógiájának kicsit butuska Timijeként ismeri. A szőke színésznő a filmek mellett a színpadon is gyakran megfordult, több darabban játszott a Vígszínházban és a Pesti Színházban is.

Oroszlán Szonja immár Amerikában nem görcsöl egy szerep miatt

19.12.27 06:30

Oroszlán Szonja Amerikában civil foglalkozást is űz, nem ragaszkodik görcsösen a színészi feladatokhoz. Oroszlány Szonja éveken át ünnepelt színésznő volt itthon, ám négy évvel ezelőtt úgy döntött, a rivaldafényt és az ismertséget maga mögött…

A(z) "Oroszlán Szonja" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ilyen volt a szex – Oroszlán Szonja elárulta, hogy érezte magát a forgatás alatt Szabó Győzővel

Oroszlán Szonja Amerikából hazaérve a Blikk+Győző című műsor ma megjelenő adásában elárulta, hogy érezte magát a Szeret, nem szeret című szituációs komédiasorozat forgatásán közben. – Mi most őszintén beszélgetünk itt, így…

Ország

Ez aztán az igazán nagymosás: 2000 milliárd dollárnyi piszkos pénz

Több mint kétezer olyan jelentés szivárgott ki a nemzetközi médiában, melyben bankok ügyfeleik potenciális pénzmosási tevékenységeiről számolnak be az egyik amerikai pénzügyi felügyeleti szervnek, a Fincennek.

 

Kategória ajánló