Orosháza hírek

Magyar település › Orosháza

Oltópont nyitvatartás - mikor vehetők fel az oltások?

21.07.24 14:05

Hétköznap és hétvégén is működik a kórházi oltópont Orosházán. Írjuk, melyik nap mikor vehetők fel az első illetve második oltások.

Hetente lépnek fel zenekarok, előadók Orosházán

21.07.23 11:07

Változatos műfajokkal, rendszeres komolyzenei térzenével, gyakran orosházi kötődésű zenészekkel készül a július 23-án kezdődő TérZene program.

Veszprémi tehetségekkel erősített az újonc

21.07.20 15:52

A Balaton-Felvidéki Kézilabda Akadémia Veszprém két fiatal játékosa, Palasics Kristóf és Sisa Erhárd a következő szezontól az NB I-be feljutott NEKA csapatát erősíti.

Tetten érték a betörőt Orosházán

21.07.06 12:49

A gyermekélelmezési intézmény konyhájáról akart lopni egy férfi Orosházán. Az élelmiszerek mellett egy csaptelepet próbált elvinni, de a helyszínen elfogták. Orosházán, a gyermekélelmezési intézmény munkatársai 2021. július 5-én hajnali…

Az orosházi kórház munkatársai is elfogadták a táncos kihívást

21.07.01 14:07

Csatlakozva a Jerusalema kihíváshoz, a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet munkatársai is táncra perdültek.

Melléképület ég Csanádapácán

21.06.26 15:07

Kigyulladt egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű melléképület Csanádapácán, a Zrínyi Miklós utcában. A tűzesethez az orosházi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a lángok oltását.

Orosháza, az üveg fővárosa

21.06.19 13:52

Az üveg fővárosának a Békés megyei várost, Orosházát tartják. Ide települt az üveggyártás, itt található egy híres üveggyűjtemény a képtárban és egy üveg körtefa díszíti a város főterét.

A(z) "Orosháza" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Mikor vehetők fel az oltások Orosházán?

Hétköznap és hétvégén is működik a kórházi oltópont. Írjuk, melyik nap mikor vehetők fel az első illetve második oltások. Az elmúlt hónapokban több mint 18 ezer embernek adták be az orosházi kórházunkban a koronavírus elleni…

Megye

Idén is megsütik Békés tortáját

A versenyen nemcsak profik vehetnek részt, hanem minden ügyeskezű háziasszony indulhat a Békési járásból.

Sport

NB I: Mi is kellünk hozzá, hogy oroszlánbarlang legyen a Bozsik Aréna

Eppel Márton szerint ha csak a szurkolókon múlik, akkor biztosan oroszlánbarlang lesz a Bozsik Arénában, de a Budapest Honvéd játékosa szerint ehhez azért ők is kellenek majd. A nyáron a Mezőkövesdtől a kispestiekhez…

Nagyvilág

Hamarosan változik a Covid-automata: már a sárga besorolástól szükség lehet a Covid-igazolványra

Ez azt jelenti, hogy a járványellenes intézkedések megalkotásánál a Közegészségügyi Hivatal (ÚVZ) számításba veheti a Covid-igazolványt, amely információt ad arról, hogy az illetőt már beoltották-e a koronavírus ellen, vagy…

 

Kategória ajánló