ORÖ hírek

Közélet › ORÖ

Vesztegetéssel vádolják az Országos Roma Önkormányzat elnökét

19.08.15 08:37

Balogh Jánost egy titokban rögzített hangfelvétel buktatta le, amelyen fiktív kampányrendezvényeket próbált lepapírozni.

Vesztegetéssel vádolják Balogh Jánost, az Országos Roma Önkormányzat elnökét

19.08.15 06:58

A politikust egy titokban rögzített hangfelvétel buktatta le. A vád szerint fiktív kampányrendezvényeket akart lepapíroztatni egy vállalkozóval és pénzt ajánlott cserébe.

Az ORÖ felszólította Sneidert, hogy mindenről mondjon le

19.02.15 11:40

Az Országos Roma Önkormányzat képviselőtestülete Sneider Tamás a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökének kijelentésével kapcsolatban adott ki közleményt.

A(z) "ORÖ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Vesztegetéssel vádolják az Országos Roma Önkormányzat elnökét

Balogh Jánost egy titokban rögzített hangfelvétel buktatta le, amelyen fiktív kampányrendezvényeket próbált lepapírozni.

Közélet

Idén is lesz ARC: a Felvonulási térről kitiltott kiállítást Zugló befogadja ismét

A Liget-projektre és a mélygarázsépítésekre hivatkozva a főváros tavaly már nem engedélyezte, hogy az Ötvenhatosok terén rendezzék meg az ARC plakátkiállítást. Zugló önkormányzatával azonban sikerült megállapodnia a…

Politikus

Farkas Flórián nem megy a lecsóba, sőt...

Folytatja küzdelmét a politikai túlélésért a botrányokkal terhelt fideszes roma politikus, Farkas Flórián. Egyáltalán nem áll rosszul. Annak idején hiába fenyegette meg Lázár János miniszter azzal, hogy „megy a lecsóba”, a roma…

Politikus

Játszóházban, gyerekekkel rúgta be kampányát a szerencsekerekes Klausmann Viktor

Egy gyöngyösi magánjátszóház játékai között, a háttérben egy gyermekkel készített egymással kölcsönösen interjút Novák Katalin államtitkár és Klausmann Viktor gyöngyösi polgármesterjelölt – vette észre a hvg.hu. Fotó:…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló