Origo hírek

Márka › Origo

Külföldi pénzből támadná a Nemzeti Alaptantervet a baloldali írótársaság

20.02.05 22:37

A Szépírók Társaságához közel álló forrásból az Origo úgy tudja, hogy külföldi finanszírozással akarják felülírni a módosított Nemzeti Alaptantervet, amely ellen a baloldal széleskörű támadást indított

Ellenzéki ügyvédek gazdagodnak a börtönbizniszen

20.02.04 05:01

Az Origo tegnapi összeállításából derül ki, hogy a börtönbiznisszel mindössze néhány ügyvédi iroda járt igazán jól. Az azonban látható, hogy a legjobban baloldalhoz, illetve Soros György általa támogatott civil szervezetekhez kötődő ügyvédek jártak. Az…

Fidesz: Az ügyvédek hozzák nyilvánosságra, mennyit kerestek a börtönbizniszen!

20.01.31 21:52

Ennek kapcsán az Igazságügyi Minisztérium közölte: milliárdokat kaptak közpénzből az elítéltek; a kártalanításra kifizetett összeg több mint fele ügyvédi számlákra érkezett.

Így mosdatja az Origo kamuportál a fideszeseket

20.01.31 18:22

Miközben az Origo kétségbeesetten próbál minden és mindenki ellen gyűlöletet kelteni és bevágódni Orbánnál, addig a fideszes csicskákat a legátlátszóbb módon védelmezik. 

Az ügyvédek "kaszálására" kíváncsi a Fidesz

20.01.31 18:07

A Fidesz továbbra is követeli, hogy az ügyvédek hozzák nyilvánosságra, mennyit kerestek a "börtönbizniszen" - mondta Budai Gyula a párt országgyűlési képviselője.

Ellenzéki sajtóra kér pénzt az ellenzéki önkormányzatoktól a magyar újságíró-szövetség

20.01.29 16:15

Ellenzéki polgármestereket, képviselőket próbál a Múosz arra rávenni, hogy hozzanak létre egy pénzalapot az úgynevezett „független” hírportálok támogatására – írja az Origo.

A(z) "Origo" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Sorossal Bajnai Gordon is a magyarok ellen, a vírus oldalán harcol

Miközben a világ a koronavírussal küzd, Soros Györgyöt a járvány helyett továbbra is a migráció és a migránsok foglalkoztatják a leginkább. A milliárdos spekuláns a közelmúltban leporolta korábbi tervét, és a járvány miatt gazdasági válságba…

Közélet

Varga Judit: A bevándorlás támogatása nem jó válasz

A magyar igazságügyi miniszter Facebook-bejegyzésben reagált az Európai Bíróság döntésére.

Politikus

Jobbik: Készüljenek lélegeztetőgépek az autógyárakban!

Nunkovics Tibor kiemelte: az általa javasolt váltással a járműgyártók is elkerülhetnék üzemeik teljes leállását, ráadásul olyan terméket állítanának elő, amire a magyar állam biztosan vevő lenne.

Politikus

Cseri szerint Márki-Zay magának kedvezett az építményadó eltörlésével

A polgármester szerint viszont a fideszes vezetésű Makón adót emeltek és megszüntettek szociális juttatásokat.

 

Kategória ajánló