Origo hírek

Márka › Origo

Az orvosi bérek megduplázásáról tárgyal a kormány!

20.09.30 10:25

A kormány szerdán az orvosi kamara javaslatairól tárgyal; a testület a hálapénz büntetőjogi betiltását és az orvosi bérek jelentős emelését javasolja

Ezt benézte: az utast szondáztatta meg az elvarázsolt rendőr, majd intett, hogy mehetnek

20.09.23 13:41

Vicces hibát követett el egy szondáztató rendőr. Rutinból dolgozott, így nem vette észre, hogy különleges autóval van dolga. Bedugta az ablakon a szondát, ahogy szokta, de nem egészen az fújta meg, akinek kellett volna… Indirekt/origo

Új podcast műsor a hírek szerelmeseinek

20.09.22 12:25

Az utóbbi években egyre népszerűbbek a podcastek a világban és Magyarországon, és hazánkban is egyre bővülő kínálattal jelentkeznek az internetes műsorok.

A(z) "Origo" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Sokan, sokféleképpen írnak Szájerről

Nem minden lap olvasója kap ugyanolyan mélyreható betekintést az ügybe. Egy nappal a Szájer-ügy kirobbanása után a Hvg fellapozta a magyar sajtótermékeket, hogy megtudják mely lapok, milyen minőségben írnak az…

Közélet

Elutasították a francia járványkezelést bíráló férfi keresetét

Az Emberi Jogok Európai Bíróságának határozata kimondja: Renaud Le Mailloux nem tudta bizonyítani, hogy őt közvetlenül érintették az általa hiányosnak mondott intézkedések.

Közélet

Kormányinfó - élőben az Indexen - A csütörtöki kormányinfó percről percre

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő sajtótájékoztatójáról jelentkezünk.

Nagyvilág

Legyőzhetetlen: egy 102 éves nő másodszorra is túlélte a koronavírust

Angelina Friedman Covid-19 tesztje először márciusban lett pozitív, majd nemrég még egyszer elkapta a betegséget, amit ismét túlélt. A 102 éves nő ezzel a legöregebb lett, aki kétszer is túlélte a koronavírust.

 

Kategória ajánló