Orgovány hírek

Magyar település › Orgovány

Karambol az M6-oson Ráckeresztúrnál

20.03.02 21:46

A sztráda Budapest felé vezető oldalán a leállósávon halad a forgalom.

Megbánta, hogy megölte az apját, mert szerette – mondja a 15 éves orgoványi fiú

20.01.27 15:25

„Megbántam, amit tettem, szerettem az apámat” - mondta a Borsnak az a 15 éves orgoványi fiú, aki szombat hajnalban veszekedés közben megölte 43 éves apját, majd értesítette a rendőrséget.

Megölte az apját egy 15 éves fiú Orgoványban, aztán magára hívta a rendőröket

20.01.25 08:46

Szombaton hajnalban egy 15 éves fiú orgoványi otthonukban előzetes szóváltás után többször megszúrta 43 éves édesapját, aki a helyszínen meghalt. A fiatalkorú ezt követően maga telefonált a rendőrségre – jelenti honlapján a rendőrség.

Kútból mentették ki Artúrt a monori tűzoltók

19.10.17 13:12

Tizenöt méter mély kútba esett egy macska hétfőn délután Mendén, a Deák Ferenc utcában. A megriadt állat önerejéből nem tudott feljönni, ezért a kimentéséhez a katasztrófavédelem segítségét kérték.

Fejlemény az orgoványi takarék ügyében

19.06.28 20:32

Megismételt eljárást rendelt el a Kecskeméti Törvényszék egy, az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezettel kapcsolatos eljárásban csütörtökön - írja az MTI.

Orgoványi takarék: megismételt eljárást rendeltek el

19.06.27 14:53

Megismételt eljárást rendelt el másodfokon a Kecskeméti Törvényszék az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezet egyik ügyvezető igazgatója és munkatársai elleni ügyben, amelyben a vádlottakat csaknem 9 milliárd forint vagyoni hátrány okozásával…

A(z) "Orgovány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Orgoványi Anikó: Cseppke, a repceföldön

Szeszélyes tavasz köszöntött rá a Beporzók országára. Jég manó és tavasztündér hadakoztak egymással. Nappal a tündér langyos lehelete nyitogatta a virágokat, de éjszakánként a manó kerekedett felül, és jeges hártyát lehelt a…

Magyar település

Poket zsebkönyvek, már Kecskeméten is!

Kecskemét kulturális életének új színfoltja egy új könyvautomata a város szívében. Egyre többen osztják meg az internetes közösségi oldalakon, hogy a Hírös Agóra oldalánál belebotlottak egy könyvautomatába, ami nemrég került…

Közélet

Újabb intézkedést rendelt el Szarvas Péter a szociális otthonok lakói érdekében

Szarvas Péter polgármester videóüzenetben jelentett be, hogy a szociális szféra vezetőivel egyeztetve, újabb szükséges óvintézkedések lépnek életbe.

Életmód

Kigyulladt egy családi ház konyhája Budapest XVI. kerületében

Kigyulladt egy családi ház konyhája szombat reggel a Budapest XVI. kerületében húzódó Lipcse utcában. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló