ORFI hírek

Életmód › ORFI

Mussolinitől "idézett" Salvini, ezért sivalkodásba kezdtek az olasz ballibek

18.07.30 10:13

Az olasz ellenzék bírálta Matteo Salvini jobboldali belügyminisztert és kormányfőhelyettest, mert szerintük egy vasárnapi Twitter-bejegyzésében Benito Mussolini néhai olasz fasiszta diktátortól idézett.

A(z) "ORFI" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Fasiszta diktátort idézet meg az olasz belügyminiszter – ki is akadt az ellenzék

"Aki felesküdött a fasizmus elleni küzdelemből született alkotmányra, nem engedheti meg magának, hogy Mussolini előtt tisztelegjen" - szögezte le Matteo Orfini, a szociáldemokraták elnöke.

Politikus

Varga Mihály: a magyar gazdaság teljesítménye rendre felülmúlja az uniós várakozásokat

Magyarország elfogadhatatlannak tartja, hogy az Európai Szemeszterben vizsgált területek az elmúlt években bővültek, és a gazdasági kormányzáshoz olyan nem illeszkedő témák is előtérbe kerültek, mint az igazságszolgáltatással…

Gazdaság

Öt évig titkolná a kormány, hogyan csábít ide cégeket

Nemzetgazdasági hátrányt hozhat, ha kiderül, mennyiért csábítana ide cégeket a kormány, ezért akár öt évre is titkosítaná az ilyen adatokat egy új törvényjavaslat szerint a kormány.

Gazdaság

Befejeződött a szegedi Odessza városrész közterületeinek megújítása

Befejeződött Szegeden az Odessza városrész közterületeinek megújítása a tavaly indult Zöldváros fejlesztési program keretében, a beruházás 940 millió forintból valósult meg.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló