Ördög Nóra hírek

Ismert személy › Ördög Nóra

Így élte meg Ördög Nóra a 2020-as évet: "Belesodródtunk mindenbe"

20.12.29 12:49

A műsorvezető nagyon szeretné, ha a járványhelyzet véget érne. Ugyanakkor, ha visszatekint a 2020-as évére eseménydúsnak látja azt, amelyben számtalan szép, örömteli pillanat is megadatott neki és a családjának.

Ördög Nóra mindenkit meglepett húzásával

20.12.27 22:08

Mik voltak 2020 legnagyobb tévés pillanatai? Összegyűjtöttük, és meg is mutatjuk a legütősebbeket.

„Jólesik a lelkemnek, hogy miattunk nem vágnak ki fenyőfát”

20.12.17 05:48

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy idén Ördög Nóráék karácsonyába pillanthatunk be. A család már izgatottan készül az ünnepre, miközben ők is sejtik, ez a karácsony más lesz, mint a korábbiak.

A(z) "Ördög Nóra" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

TV2 ajánlatok mára

Buzás Dorottya a csillagok alatt öntötte ki szívét Herczeg-Kis Bálintnak/ Nagy Dani szerint semmi sincs veszve, ismét a Kihívóké lehet a Villa/ Bravúros érkezés: Minden új játékos szerzett pontot/ Szabó Franciska úgy érzi, hogy Tóth…

Magyar település

Babazászlók jelzik az újszülöttek érkezését Gyenesdiáson

Rózsaszín zászló jelzi ezentúl a gyenesdiási községházán, ha valamelyik családnál kislány látta meg a napvilágot, és kék lobogó, ha kisfiú született. A babazászlókat a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom tevékenységéhez…

 

Kategória ajánló