Orbán Viktor hírek

Politikus › Orbán Viktor

Orbán Viktor: Kaptunk egy figyelmeztetést

20.04.21 10:40

A miniszterelnök szerint amikor már éppen kezdtek jól menni a dolgok - belendült a gazdaság, szinte mindenkinek volt munkája - akkor kaptunk egy figyelmeztetést, ami így szól: jó az, hogy jól éltek, de ne feledkezzetek meg arról, hogyan kell szépen élni!

Koronavírus: Orbán Viktornak igaza lesz?

20.04.21 10:05

Optimista, de nem elképzelhetetlen forgatókönyv - Nepusz Tamás bioinformatikus így reagált a Népszavának arra a kormányfői bejelentésre, hogy május 3-ára várható a járvány tetőzése Magyarországon.

Orbán Viktor szerint május 3-a fordulatot hozhat, de mikor kapjuk vissza az életünket?

20.04.21 04:22

Orbán Viktor miniszterelnök szakemberekre hivatkozva azt mondta, hogy május 3-ra várható a járvány tetőzése itthon. Előrejelzések szerint a tetőpontot fokozatos csökkenés követi, de már a második hullámra is látunk példákat. A nagy kérdés,…

A(z) "Orbán Viktor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

A volt külügyminiszter szerint a Fidesz a szélsőjobboldali pártokhoz csatlakozott, ahova tartozik

A volt uniós biztos Balázs Péter az Atv-nek beszélt arról, hogy a Fidesz a szélsőjobboldali pártokhoz csatlakozott, ahova tartozik, mivel az ő politikájukat követi évek óta. Úgy látja: könnyebb a helyzet, mint a strasbourgi Európai…

Tudomány

Magas kockázatú hitelek felé löki a járvány a brit lakosságot

Nagy-Britanniában a háztartásoknak nagyobb anyagi károkat okozott a koronavírus-járvány, mint Franciaországban és Németországban, ahol nagyvonalúbb a szociális ellátórendszer.

Nagyvilág

Bevezetik a járványügyi vészfékrendszert Németországban

Megszavazta szerdán a német szövetségi parlament (Bundestag) a járványügyi védekezés szabályait országosan egységes rendszerbe szervező törvényt, amelynek révén megszigoríthatják az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2)…

Életmód

Begyújtották a Szputnyik-rakétát a magyar oltási programban

A kormány és az oltásra várók együttes akaratára lesz szükség ahhoz, hogy a javuló vakcinaellátottság látványosan megjelenjen majd az oltási statisztikában.

 

Kategória ajánló