Orbán Viktor hírek

Politikus › Orbán Viktor

Dobrev Klára a miniszterelnök-jelöltségről vallott: "még sosem álltam ilyen közel a döntéshez"

21.04.13 20:46

A DK politikusa a koronavírusból felgyógyulva mindenkit arra buzdít, vegye fel az oltást. Dobrev Klára arra is felhívta a figyelmet, hogy egy oltás még nem jelent teljes védettséget, az emberek képesek megfertőződni és másokat is megfertőzni.

Magyarországon bizarr rágalmazási kampány folyik az ellenzék ellen

21.04.13 18:25

„Orbán Viktor és a korona-’halálkampány’ ” – a sok nyelven külföldre sugárzó Deutsche Welle a fenti címmel közölt cikkében rámutatott: Orbán Viktor jövő tavaszi győzelmi esélye bizonytalan, és ezért bizarr rágalmazási kampány folyik az ellenzék…

Orbán Viktor: Hárommillió beoltottal újabb mérföldkőhöz érkeztünk

21.04.13 15:52

Már három millió honfitársunk kapta meg az oltást, és megyünk tovább – olvasható a fő üzenet Orbán Viktor miniszterelnök kedden, a közösségi oldalán közzétett videójában. A miniszterelnök azt írta, ezzel újabb mérföldkőhöz érkeztünk.

Orbán veszélyben

21.04.13 09:43

Orbán Viktor miniszterelnöknek kamerák előtt adták be a koronavírus elleni védőoltást, saját elmondása szerint a kínai Sinopharm vakcinát. Aggódnunk kell a miniszterelnök egészségéért. Már korábban is jöttek olyan hírek, hogy ahol – Kínán kívül – a…

A(z) "Orbán Viktor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Orbán Viktor: Mindegy, hogy a macska fehér vagy fekete, csak fogja meg az egeret

Magyarország miniszterelnöke újfent kifejtette, hogy a vakcinákat tekintve csak egyetlen kritérium fontos: legyen hatásos a koronavírus ellen.

Tudomány

Ukrajnában meghaladta a kétmilliót az azonosított fertőzöttek száma

Ukrajnában péntekre kissé lassult a koronavírus-fertőzés terjedése, megközelítőleg 14 300, a megelőző napinál mintegy kétezerrel kevesebb új beteget jegyeztek fel, viszont velük együtt a járvány tavaly tavaszi kitörése óta…

Nagyvilág

Olimpia és koronavírus: vészhelyzetet rendelnek el négy japán prefektúrában

Az intézkedések Japán lakosságának csaknem negyedét érintik.

Életmód

Magyar kémfőnök: a darkweben a kínai vakcina a legdrágább

Bunford Zsolt, az Információs Hivatal főigazgatója szerint a vakcinaigazolvány már önálló üzletággá vált az internetes feketepiacion.

 

Kategória ajánló